Menu
Visszatért a The Culling
Szerző: xoki, 2018. szeptember 14., hír

A The Culling még 2016 márciusában vált elérhetővé, amely egy kicsit más szemszögből közelítette meg a battle royale műfajt. Ahogy érkeztek az újabb és újabb frissítések, lassan de biztosan eltűnt belőle minden olyan játékelem, amely egyedivé és szerethetővé tette. Pont emiatt a játékosok száma csökkenni kezdett, és a fejlesztők a játék foltozgatása helyett kiadták a The Culling 2-t.

A The Culling 2 hatalmas bukás lett, amely veszélybe sodorta a stúdió fennállását is. A Xaviant mégsem adta fel és egy videóüzenetben kijelentették, hogy felélesztik az eredeti The Culling játékot annak minden elemével együtt, amiért az szerethető volt.

Így is történt, ugyanis megjelent a free-to-play The Culling: Origins. A free-to-play modellre váltás mellett új kinézetet is kap a játék, valamint új XP rendszer, illetve szintlépés, új fegyverek, ranglista és voice chat kapott helyet az új verzióban. Mivel free-to-play, így természetesen ládanyitogatásra is lehetőségünk lesz, amelyet a játékban szerezhetünk meg, de igazi pénzért is megvásárolhatók.

Ajánló
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 2
PartiZan avatar
10 hónapja | 2018. 09. 19. 19:35:29
#
Ez az " OH SHIT okay okay we gotta do something " kategória már.
gigazte avatar
10 hónapja | 2018. 09. 14. 20:38:13
#
Szóhoz sem jutok... :?


Lite versions: