Visszatért a Last Oasis

Szerző: xoki | 2020. November 26. | hír | 1 hozzászólás

A Last Oasis című MMO március végén jelent meg, de körülbelül nyolc hónap után sajnos leállították a szervereket. A játék elég nagyot bukott, de a fejlesztők nem adták fel, és mostantól elérhető a túlélőjáték második szezonja.

A Donkey Crew egy terjedelmes bejegyzésben fejtette ki, hogy szerintük pontosan mit rontottak el, valamint ezek a hibák milyen változásokhoz vezettek. Egy elég hosszú listáról van szó, amelyet a korábbi linken, a fejlesztőcsapat által közzétett közösségi bejegyzésben el is olvashattok.

A csapat állítása szerint a játékosok őszinte visszajelzéseinek köszönhetően tiszta képet kaptak arról, hogy a játékuk nem apróbb változtatásokra, hanem teljes átalakításra szorul. A kemény munkának köszönhetően előálltak a második szezonnal, amely remélhetőleg már nem fog annyi sebből vérezni, mint az előző verzió.

A márciusban megjelent változat korai hozzáférésű stádiumban vált elérhetővé. A Steam legkelendőbb játékává vált, viszont a problémák miatt kénytelenek voltak eltávolítani azt, és pénzvisszatérítésre is lehetőséget adtak azok számára, akik nem akartak ennyit várni az új verzióra. Meglepetésükre a közösség nagy része erre azt reagálta, hogy majd ellesznek valamivel, amíg vissza nem tér a játék.

A Last Oasis Season 2 korai hozzáférésű verzióját a Steamen találjátok, ahol 25 euróért tudjátok megvásárolni.

Last Oasis
Last Oasis
Last Oasis
Megjelenés: 2020. March 26. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték, Túlélő, MMO
Fejlesztő: Donkey Crew
Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.


Elfelejtett jelszóRegisztráció