Visszatérhet az MSI HydroGen szériája

Szerző: xoki | 2021. July 10. | hír | 2 hozzászólás

Az EEC adatbázisában felbukkant adatok alapján az MSI frissíteni fogja az RTX 3060-as felhozatalát a GA106-302 GPU-val. Az MSI az LHR-t is feltünteti a termékek nevében, így a vásárlók pontosan tudni fogják, melyik modellről van szó. Az Nvidia úgy döntött, az új RTX 3060 modell hivatalosan nem lesz az LHR széria része, viszont ettől függetlenül ugyanazt a hash-arány limitálót kapta, mint az RTX 3080/3070/3060 Ti LHR modellek.

Ezenfelül kiderült még az is, hogy az MSI az ikonikussá vált szériájának felélesztésére készül. A HydroGen szériát legutóbb a Fermi architektúra idején láthattuk. A GTX 580 HydroGen egy előre felszerelt vízhűtő blokkal készült, amelyet tökéletesen overclockolható grafikus kártyaként reklámoztak. Jelen esetben pedig úgy tűnik, az MSI egy HydroGen szérián alapuló RTX 3090 grafikus kártyán dolgozik.

Azóta az MSI kiadta a Sea Hawk EK X szériát, amelyet a szlovén EK vállalattal összefogva terveztek meg. A jelenlegi generációból nem készült ilyen széria, szóval úgy tűnik, véget ért az együttműködésük. A cég egyébként kiadta a Sea Hawk X-et egy AIO hűtővel, amelyet az MSI és az Asetek tervezett. A HydroGen széria pedig valószínűleg elválasztja majd az AIO modelleket a blokkokkal felszerelt termékektől.

Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
TRACERHD avatar
Először azt hittem hogy hidrogén hajtású 😆
0
0
0
0
💬 1
Booker avatar
@TRACERHD: Szólj hozzá...😂
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció