Visszatér a Lucasfilm Games

Szerző: xoki | 2019. March 21. | hír | 10 hozzászólás

A Disney 2012-ben felvásárolta a Lucasfilmet, és nem sokkal később megvált a cég videojátékokkal foglalkozó részlegétől, a LucasArts-tól. A stúdiónak rengeteg remek játékot köszönhetünk, de a legtöbben valószínűleg a Star Wars-univerzumban játszódó játékokhoz kötik a nevüket.

A Star Wars-játékok jogai az EA birtokába kerültek, és mivel hat év leforgása alatt mindössze két játékot kaptunk, nem meglepő, hogy sokak szerint a Disney sem elégedett teljesen. Korábban a cég pozitívan nyilatkozott az EA-ről, de inkább az elégedetlenségüket erősíti meg legújabb lépésük, vagyis a Lucasfilm Games felélesztése. A Lucasfilm Gamest George Lucas alapította 1982-ben, amelyet 1990-ben, egy átszervezést követően neveztek át LucasArts-ra.

A Disney több különböző álláshirdetést is közzétett az utóbbi napok során. Az új betöltendő pozíciókban a munkavégzés helyszíneként megjelölt Lucasfilm Games azonnal szembetűnik, amely arra enged következtetni, hogy a cég ismét AAA játékokat szeretne készíteni. Sajnos az álláshirdetések alapján egyelőre még semmi sem biztos, mivel a leírások alapján a csapat tagjai csak támogatói szerepet töltenek be, és nem ők maguk készítik majd a játékokat. Ettől függetlenül van rá esély, ugyanis a hivatalos oldalon feltüntetett állások mellett a cég dizájnereket is keres. Erre Ashley Day hívta fel a figyelmet, aki egy LinkedIn posztról készített képet osztott meg, és ezzel további betöltendő pozíciókról rántotta le a leplet.

Ti szeretnétek, ha visszatérne a stúdió és újra AAA játékok fejlesztésével foglalatoskodnának?

Hozzászólások: 10
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Torba10 avatar
egy indiana jones játék jöhetne! 😃 Akár egy remastered is! 😃
0
0
0
0
Bogoj avatar
Szeretném, ha tényleg lenne belőle valami. Loom, Monkey Island, Day of the Tentacle, Indiana Jones és még sorolhatnám; mind kedves címek számomra. Szívesen vennék bármelyikből akár folytatást, akár remastered verziót.
0
0
0
0
susguy avatar
Egyelőre lássuk meg mi lesz ebből. És hogy milyen lesz ami lesz ebből.
0
0
0
0
💬 4
TheMenkuPocok avatar
@susguy: Eltöltött az öröm mikor megláttam helyesen írtad le az egyelőre szót. Mostanába már nagyon zavar, hogy az emberek nem tudják mi a különbség egyelőre és egyenlőre között. Köszönöm neked! 😆
0
0
0
0
susguy avatar
@TheMenkuPocok: Egyszer tévesztettem össze nagyon régen, azóta is mindig eszembe jut ez a kis "mondás" amit egy barátom vágott a fejemhez 😆: "Egyenlőre a sorozatgyilkos fog darabolni az erdőben. A szó amit keresel az egyelőre."
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
@susguy: Ez brutál jó, megjegyzem én is. Hasznos lesz még mikor másokhoz vágom oda mert nem tudja a különbséget 😆
0
0
0
0
Csicso avatar
@TheMenkuPocok: Az emberek tudják, csak LEÍRNI nem tudják helyesen, a kettő között van némi különbség. Amúgy egyetértek, egy kis nyelvtannáciság bennem is van. Nem kiemelkedően jó a helyesírásom, de IGYEKSZEM: törekszem a helyesírásra, hogy tegyek vesszőt, oda ahova kell, javítom ha jelez a böngésző, hogy hibáztam, és persze igyekszem érthetően fogalmazni és nem LOL meg társai "szavakat" használni.
0
0
0
0
Rockos avatar
@YoRHa 2B: Azt nem tudom, hogy az academy-t tudnák-e érdemben folytatni, de egy remasterdet nagyon szívesen elfogadnék belőle
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@Rockos: Hát igen mindenféle képpen jó 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció