Videó leplezi le az új Rainbow Six-játék végleges címét

Szerző: Pafry | 2021. June 07. | hír | 5 hozzászólás

A Ubisoft sokáig rejtegette a nagyvilág elől a következő Rainbow Six-játékát, amelyből ugyan kiszivárogtak képek és egy játékmenet-videó is, sokat továbbra sem ismerhettünk meg a címről. Most azonban a közelgő E3 előtt nem sokkal közzétettek egy teasert, melyben végre hivatalos formában is felbukkan a játék. Ráadásul a nevét illetően egy eddig sehol sem látott alcím lett a végső befutó, melyre szintén egy külön előzetesben tértek ki.

Az immáron Rainbow Six Extraction névre hallgató játék lényege természetesen ettől még nem változott, a játékmenet egy kooperatív lövölde minden jóságát magában fogja hordozni, tematikájában pedig nagyban épít a népszerű Rainbow Six Siege Outbreak nevű szezonális eventjére, amely hatalmas sikert aratott a játékosok körében.

Ennél többet egyelőre még nem tudhattunk meg, ám a játék nagy valószínűséggel ott lesz a Ubisoft E3-as prezentációján, amely rögtön az első napon, június 12-én esedékes.

Tom Clancy's Rainbow Six Extraction
Tom Clancy's Rainbow Six Extraction
Tom Clancy's Rainbow Six Extraction
Megjelenés: 2022. January 20. (PC)
Műfaj: Akció, FPS, Tactical shooter
Fejlesztő: Ubisoft Montreal
Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Unstoppable avatar
Na mire megjelenik talán végre ki is találják mi legyen a címe 😂
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
Mi értelme bejelenteni 3-4 nappal az E3 előtt? 😊
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@zsiroslangos: Normál estben hypegenerálás. Ebben az esetben...a franc se tudja mit akarnak. Az event amire ezt építik az talán évekkel ezelőtt volt, nem tudom mikor, akkor nem Siege-eztem, így szerintem túl sok idő telt már el, hogy annak a hatása érezhető legyen.

Tekintve a viszontagságos fejlesztést és az össze vissza híreket, lehet már ők is túl akarnak lenni rajta mihamarabb...

---

Kb ugyanezt csinálja a Wargaming is a World of Warshipsben a tengeralattjárókkal. 2018-as helovín alatt bemutatták őket, egy pálya, kb 4-6 tengeralattjáró, f*sza kis event volt, amint az ember ráérzett és a csapat nem b*szta el nagyon, majd bedobták hogy jönnek élesre is a tengók...ennek 3 éve és most ősszel lesz az újabb, immár harmadik nagy belső tesztelése mert annyira elb*szták a játékmechanikát hogy köze sincs a 2018-ashoz és maguk sem tudják mit csináljanak, hogy ne legyen annyira unalmas és játszhatatlan, mint az előző kettő teszt alatt volt...hiába ugatják a játékosok hogy mit b*sztak el, oda se bagóznak rá.
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
@Palanova: Valahol meglátom/meghallom azt hogy Wargaming már kiráz a hideg. 😆 Az a cég szó szerint saját magát építi le évről évre.
0
0
0
0
Apor avatar
Prototype 3 : Rainbow Six
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció