Végre úton van a Halo Infinite kooperatív kampánya

Szerző: xoki | 2022. June 10. | hír | 6 hozzászólás

Úgy tűnik, a Halo Infinite hamarosan megkapja a régóta beígért kooperatív kampányt. A 343 Industries bejelentette az online kooperatív kampány első nyilvános tesztjét, amely még a jelenlegi szezon folyamán elérhetővé válik a játékosok számára.

A stúdió bejelentése összhangban van egy korábbi ütemtervvel, amelyet a második szezon rajtja környékén publikáltak. Az online co-op kampány mellett a 343 Industries helyi kooperatív módon, illetve osztott képernyő támogatáson is dolgozik, melyek egy jövőbeli frissítéssel kerülnek majd be a játékba.

A Halo Insiderek egy része júliusban lehetőséget kapnak az online kooperatív kampány tesztelésére. Amennyiben itt minden rendben lesz, akkor a teljes megjelenésre sem kell sokat várni majd.

Halo Infinite
Halo Infinite
Halo Infinite
Megjelenés: 2021. November 15. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: 343 Industries
Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Mindennel foglalkoznak, csak a HALO-val nem. A shown a legnagyobb HALO-s újdonság egy Flight Simulatorban történt, és nem a HALO-ban, és azon belül sem a Multiban :D
1
0
0
0
Tuhajohn avatar
Nem lett túl jó kampánya az Infinite-nek. A nyitott világ tönkrevágta az egészet. De ha kukázzák a következő részre a nyitott világot és inkább Halo 3 féle irányba mennek el akár még vissza is térhet a széria.
0
0
1
0
-ARK- Doctor avatar
Remélem fizetni kell érte úgy, mint a sima kampányért. A sima is épp elég drágának tűnik. Mivel tesztelésre kapnak szert, gondolom fizetős lesz.
0
1
0
0
💬 2
P a i n avatar
@-ARK- Doctor: Miért kéne egy ilyen feature-ért fizetni ? A kampányért még jó hogy pénzt kérnek, majd nyilván az Xbox Series S/X húzócímét ingyen fogják osztogatni, nem ?😆
0
0
0
1
-ARK- Doctor avatar
@P a i n: Valószínű, mondjuk nekem nincs Xbox-om, szóval fogalmam sincs róla. De tudom, hogy mindenki meg akar élni valamiből. De most hozzák be ezeket a Season Pass-eket vagy miket és ott is csikarnak ki az emberből pénzt a Prémium részleg miatt. Ráadásul kopiznak más játékokból. Mindegy is, együtt kell élni ezekkel ebben a világban.
Hiszen kik vagyunk mi, hogy döntsünk. 🤔😞
1
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció