Végre Steamen is elérhetővé vált a Final Fantasy 7 Remake

Szerző: xoki | 2022. June 19. | hír | 1 hozzászólás

A Final Fantasy 7 Remake PC-s rajtja nem éppen úgy sült el, ahogy azt a fejlesztők eltervezték, ugyanis a sokak szerint irreálisan magas árcédulához teljesítménybeli problémák is társultak. A PC-s változat azóta sokat javult, amelyet most már a Steamen is megvásárolhattok.

Sokan azért a Steamet részesítik előnyben, mert egy helyen szeretnék összegyűjteni a kedvenc játékaikat. A hat hónapos exkluzív időszakot követően most már a Final Fantasy VII Remake Intergrade is beszerezhető a Valve platformján, amely ráadásul a Steam Deckkel is kompatibilis.

A játék 80 eurós ára sokaknál kiverte a biztosítékot, de ennek ellenére sem csökkentették. A Steamen szintén ennyiért kínálják, de a július 7-éig tartó 29%-os árengedménynek köszönhetően jelenleg 56,79 euróért lehet a tiétek. Ez még mindig elég magas, de mindenképpen elfogadhatóbb.

Az év későbbi szakaszában a PC-s játékosok a Final Fantasy 7 előzményét, a Crisis Core-t is végigjátszhatják, amely remastert és multiplatform megjelenést kap. A Final Fantasy 7 Remake Part Two szintén hivatalossá vált, de megjelenésekor PlayStation 5-exkluzív lesz.

Final Fantasy VII Remake
Final Fantasy VII Remake
Final Fantasy VII Remake
Megjelenés: 2021. December 16. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték, Japán RPG
Fejlesztő: Square Enix
Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.


Elfelejtett jelszóRegisztráció