Menu
Változott az EA terve, egynapos esemény lesz az EA Play 2019
Szerző: xoki, 2019. május 16., hír

Az EA márciusban elárulta, hogy a szokásos E3-as sajtótájékoztató helyett idén különböző live streameket láthatunk majd, amelyeken több fejlesztő is részt fog venni. A közvetítések alatt pedig eddig ismeretlen játékok játékmenetéről is lerántották volna a leplet. Az idei EA Play eredetileg egy két teljes napos esemény lett volna, viszont az EA úgy döntött, hogy inkább egy napba sűrít majd mindent.

Az idei EA Play most már június 8-án esedékes. Mivel az EA eddigi sajtótájékoztatói sosem voltak kiemelkedőek, valószínűleg jó döntés született, főleg ha nincs is annyi bejelentenivalójuk, amellyel ki tudnák tölteni a két teljes napot. A Star Wars Jedi: Fallen Order biztosan látható lesz, illetve az EA Sports játékok sem maradnak majd el, de ezeken kívül csak a Battlefield V és az Apex Legends jöhet még számításba. Azt, hogy a BioWare készül-e valamivel az Anthem kapcsán, egyelőre nem tudni.

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 2
Balu_kapitany avatar
1 éve | 2019. 05. 16. 21:21:05
#
Egy nap alatt kijátszanak minden játékot ami megjelenik aztán közlik hogy majd fizetős dlc érkeznek majd hozzá amik bővítik a játékot
odinx avatar
1 éve | 2019. 05. 16. 23:05:16
#
@Balu_kapitany: XD


Lite versions: