Változik a Steam felhasználói értékelésekkel kapcsolatos rendszere

Szerző: xoki | 2017. November 22. | hír | 7 hozzászólás

Mostanában elég népszerű lett Steamen a negatív szavazatokkal való dobálózás ha a rajongóknak valami nagyon nem tetszett egy adott játékban. De ha a fejlesztők vagy a kiadó tett olyat, amit sokan nem kedveltek, szintén hasonló eredmények születtek.

Pontosítva, a játékon kívül történő események következményeképpen a felbőszült játékosok sokszor egy adott játék Steam oldalára sietnek és negatív értékelést hagynak maguk után. Erre próbál a Valve egy jó megoldást találni.

Először is a legfontosabb, hogy a Steam képes lesz kiválasztani a hasznos értékeléseket. Másodszor, pontosabbá és jobbá teszik ezeket, amely egy új módon fog történni. Eddig a „hasznos volt ez az értékelés” gombok egyikére való kattintások alapján emelkedtek ki a legjobbak, de ez most megváltozik. Mivel a játék változhat az idő múlásával, így a legfrissebbek lesznek majd elöl, és a játékok értékeléséhez hasonlóan a véleményeknél is százalékosan mutatják majd ki, ki találta hasznosnak azt.

Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Tuhajohn avatar
Köze lehet ahhoz amikor a dota 2-t negatívan értékelték a hl3 miatt?
0
0
0
0
MaTpr0F avatar
Most is lehet majd bombázni a játékokat, csak nem a lehúzó értékelések lesznek legelöl, hanem a legfrissebb/relevánsabb, illetve ezek miatt nem fog visszább kerülni a store-ban, ha a szűrést a "legnépszerűbb"-re állítod. Nyilván, ha mostantól ők döntik el melyik kerül ezekre a helyekre, akkor lehet szarni az egészbe, mert mennek az első helyre a fizetett értékelések. Bár én eddig is az őszinte feketelistás reviewerek véleményére adtam (mint pl. Angry Joe vagy Total Biscuit), mert ők saját pénzen veszik a játékot és nem kapnak jutalékot az értékelésük után. Jó nem mindig, de az esetek többségében, amire azt mondják szar, az az is.
0
0
0
0
no avatar
Engem ez a véleményezős dolog nem nagyon hatott meg sosem, szerintem egy olyan játék sem volt amit vélemények alapján vettem.
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@LordSzalko: Dettó.. kit érdekel más véleménye? Nem vagyunk egyformák hogy más gondolatai és döntései alapján válasszunk bármit.Aki ezt teszi az elég gyenge fejben 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció