Vadonatúj Star Wars-játékot készít a Skydance New Media

Szerző: xoki | 2022. April 20. | hír | 3 hozzászólás

A veterán író és játékrendező Amy Hennig végül mégiscsak elkészítheti álmai Star Wars-játékát. Valószínűleg sokan emlékeztek rá, amikor 2014-ben a Visceral Games csapatának tagja lett, hogy a Project Ragtag kódnevű akció-kalandjátékon dolgozzon, de mivel 2017-ben bezárt a stúdió, így az sohasem készülhetett el.

Most a Skydance New Media bejelentette a Lucasfilm Gamesszel kötött egyezségét. Közös projektjük egy filmszerű akció-kalandjáték lesz, amely egy teljesen új történetet fog elmesélni a népszerű univerzumon belül. Amy Hennig jelenleg a Skydance New Media elnöke, aki korábban olyan rendkívül népszerű játékokon dolgozott, mint a Legacy of Kain és az Uncharted 1-3, szóval mindenképpen jó kezekben van a projekt.

2021 végén Hennig és a Skydance egyébként már bejelentették első projektjüket, amelynek egy, szintén a Disney birtokában lévő népszerű univerzum lesz az alapja, a Marvel. Sajnos ezek az új projektek még nagyon sokára készülnek el, de Amy Hennig a Forspoken egyik írója is volt, szóval korábban is belekóstolhattok az írói munkájába.

Hozzászólások: 3
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Szuper a Star wars is jó az Uncharted is tetszett, reméljük ebben sem kell csalódnunk.. :)
Mégjobban remélem nem 80 EUR lesz az ára... :)
0
0
0
0
💬 2
Liptik avatar
@Rudmancs: Remélem PC-re is fog jönni, egy kis Lara Croft és Uncharted keverék Star Wars-al jól hangzik.
0
0
0
0
no avatar
@Liptik: Lehet felületesen olvastam, de azt gondolnám "mindenreIS" jön (PS/XBOX/PC), olyankor hangosabban csörög a kassza... :)
Szerintem a PC az alap, illetve nagyon bízom benne, hogy nem tart 8 évig amíg elkészül... :)
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció