Menu
Ünnepeld a Diablo 20. évfordulóját a Blizzard játékaiban!
Szerző: xoki, 2016. december 29., hír

December 31-én lesz a Blizzard nagy sikerű akció RPG-jének a 20. évfordulója. A Diablo születésnapja alkalmából a Blizzard játékaiban ünneplünk. A cég különböző eseményekkel és játékbeli cuccokkal lepte meg a rajongókat.

A Blizzard összes nagy címében találhatunk az eseménnyel kapcsolatos dolgokat. Az alábbi játékokban ünneplik az évfordulót: Diablo 3, Heroes of the Storm, Hearthstone, Overwatch, StarCraft 2, valamint a World of Warcraft.

Mindenféleképpen érdemes bekukkantanunk az általunk birtokolt játékokba az események miatt, főleg ha Diablo rajongók vagyunk. Egyelőre nincs sok információ ezekről, de valószínű, hogy a Blizzard hamarosan több információt is megoszt majd. A jelenleg rendelkezésre álló információ elolvasható itt.

Ajánló
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 13
Arnybiro avatar
2 éve | 2016. 12. 31. 19:40:33
#
Palanova

http://diablo3.hu/2016/12/31/a-blizza…ordulojat/

Nincs veled semmi bajom, de a marketingrizsád helyett inkább valami jobb információ kellene. Igaz hogy az sem biztos hogy Prime Evile invázió lesz, de még ez is jobb a marketingrizsánál.
no avatar
2 éve | 2016. 12. 31. 10:21:44
#
Az eredeti linken nem sok infó volt a konkrét eseményről. Csak ennyi:
"Strange things are afoot in the world of Azeroth as denizens of Sanctuary cross over into an unfamiliar world. "
Amatőr fordításban kb ennyi:
Santuary furcsa lakói teszik a lábukat Azeroth földjére.

Ezt nehéz másként értelmezni, mint marketingrizsa, legalábbis szerintem. Mert se tény, se konkrétum nincs benne.

Próbáltam segíteni, de csak nem tudtad megállni hogy ne szóljál be, és ez már nem az első eset. Ha gondod van velem, privátban írd meg.
Arnybiro avatar
2 éve | 2016. 12. 30. 23:38:19
#
Még a magyar diablo-s kompánia cikkezett így hogy a prime evil-ök jöhetnek, de az is csak feltételes módban. Viszont még mindig jobb mint a te, "marketingrizsa a semmiről" információd ;) :D
no avatar
2 éve | 2016. 12. 30. 19:48:33
#
A fenti linkben ennyi volt:
"Strange things are afoot in the world of Azeroth as denizens of Sanctuary cross over into an unfamiliar world. "

Santuary furcsa lakói teszik a lábukat Azeroth földjére.

Ebből nekem nem jött le hogy a Prime Evilek lennének, simán jöhetne egy imp hadsereg is :D De persze gondolom más forrásból van a Prime Eviles infó, nem a fenti linkből.
Arnybiro avatar
2 éve | 2016. 12. 30. 17:18:29
#
Javítás: WoW: A Prime Evil-ök ellátogatnak Azerothra. Kb hasonló esemény lehet majd mint a Legion Invázió volt Legion megjelenése előtt.
no avatar
2 éve | 2016. 12. 30. 15:02:59
#
A linken ki van fejtve, melyik blizz játékban mi lesz:

D3: Az eredeti D1 katedrálisának egy újrája lesz benne néhány ismerős itemmel.

HotS: új portré

HS: Tavern Brawl során új ellenfél, spéci paklival

OW: új ikon, ingame sprék - legyenek azok akármik is

SC2: új worker portré

WoW: marketingrizsa a semmiről

Vagyis Fistonak részben igaza volt a nagy "jutalmakat" illetően, portrék, ikonok, stb...talán a D1 katedrális az ami érdekes lehet, esetleg ami a wowba bekerült, de most hogy 100+k arany a token, részemről az is felejtős.

Ubi ajándékosztását ne keverjük ebbe bele. Jobb játékokat is oszthattak volna, bár tény hogy ennek is örülni lehet, legalább valamelyest növeli az adott accountok értékét.
Más kérdés hogy boldog-boldogtalan ezek áraival emelve árusítja az accját, mintha teljes áron vette volna meg...

acsricsi:
Minőségi játék is lehet ingyenes, lásd HotS, és HS, de az is tény, hogy Ubi nem egyenlő Blizz. Mindkettőnek megvannak a maga sikerei, a maga területén, ezen kár vitázni meg teljesen felesleges egyiket vagy másikat isteníteni.
Krissz avatar
2 éve | 2016. 12. 30. 08:36:27
#
Nahát kíváncsian várom! :) Diablóbol a demóval játszottam az nagyon jóvolt, meg WoW ból is a 30. szintig húzható próbaverzióvolt meg, jelenleg meg a Hearthstone van csak letöltve, kíváncsi vagyok, várom milesz benne! :D
noPublicFG avatar
2 éve | 2016. 12. 30. 04:09:52
#
acsricsi
Látom a Rayman-t nem értékeled. :P
Az a legjobb játék. Még a feleségemnek is tetszik. Az már nagy szó. XD
MoonW avatar
2 éve | 2016. 12. 30. 00:36:57
#
Hail satan! :)

acsricsi avatar
2 éve | 2016. 12. 29. 23:59:10
#
Minőségi játékot nem fognak ingyen osztogatni ;) Most amit az uborkaszoft kiosztott azért ne mond nekem, hogy valami nagy címek :D Megnézed a Blizzardnak össz visssz több játékosa van mint azoknak a játékoknak amiket ingyen Neked hajított az ubisoft. Most oké van benne egy prince of persia. Egy AC. De nézd meg. A prince of persia nem mai már. De a Diablo az. Egy elég régi multal ;) Az AC 3at annyi mindenki szidta. Hogy jaaaj optimalizálatlan meg anyám kínja. Most nézz meg egy Blizzard játékot. Van optimalizálatlan játéka? Nincs. Most egy The Crew nem hasonlítható egy blizz game-hez sem. Főleg nem egy World of Warcrafthoz aminek egy hatalmas története van. Szóval gondolkozz el azon, hogy miért nem ad a blizz ingye játékot senkinek ;) Ja meg míg a Blizznek van 6 kiválló játéka addig az uborkaszoft büszkélkedhet egy rakás sikertelenséggel ;) Eleget hallottam én hogy ubisoft így szar meg úgy. De a blizzre mondj egy rosszat azon kívül, hogy pénzt kérnek a minőségi játékért? Oké megértem én pénz pénz pénz. De hát nézz bele a világba. Miből áll a világ? Pénzből.... Nincs pénzed eltaposnak. Pénz nélkül szinte már senki sem lehetsz sajnos. Na de nem veszekedni akarok csak megvédeni a blizzt, hogy miért is nem osztogatnak ingyen játékokat ;) Még annyi, hogy tényleg. Azoknak a játékoknak nincs semmi storyja. Jóóóó AC 3 annak van egy klassz története. Prince of Persia sem rossz. De azért a The Crew háááát.... Nem is tudom. Ha nem ingyen adták volna soha nem vettem volna meg. Személyes vélemény ez persze. Meg lehet cáfolni. Még annyi.... Hogy itt egy konkrét játék születésnapjáról van szó nem pedig egy "cég"-ről :D De tudod. Kinek a pap. Kinek a papné. Nekem speciel a lánya a nyerő ;) :D
FrostnovaZ avatar
2 éve | 2016. 12. 29. 23:55:17
#
Fisto Azért van némi különbség az Ubi és a Blizzard által készített játékok száma között.
Arnybiro avatar
2 éve | 2016. 12. 29. 23:52:39
#
Most mégis mit vársz? Minden hónapban adjanak ingyen 1 játékot? Januárban megkapod Diablo III-at, utána, RoS, majd vanilla WoW és így tovább? Ne röhögtess már...
Fisto avatar
2 éve | 2016. 12. 29. 23:30:50
#
Bezzeg az Ubi 30 éves és ingyen adott egy csomó klassz játékot, ezek a Blizzardosak nem tesznek ilyet, pénzéhes ***ok. gondolom mindenki kap egy szülinapi sapkát meg hasonlókat a játékaikban oszt jó van ez ezeknek.


Lite versions: