Újra bemutatkozott a Skull and Bones, megjelenési dátumot is kaptunk

Szerző: xoki | 2022. July 08. | hír | 12 hozzászólás

Korábbi ígéretéhez tartva magát, a Ubisoft tegnap este lerántotta a leplet a Skull and Bones átdolgozott változatáról.

A Ubisoft Skull and Bones című játéka kilenc éve készül már, és úgy tűnik, ezúttal tényleg nem fog sor kerülni egy újabb halasztásra. A közel 10 évre elnyúló fejlesztési időszak alatt többször is átalakították a játék tematikáját, játékelemeit és mechanikáit, de úgy néz ki, végre megtalálták azt az irányvonalat, amelyet követni akarnak.

A Skull and Bones november 8-án válik majd elérhetővé, tehát a fejlesztőkre már csak az utolsó simítások várnak. A bemutatón egy hangulatos trailer és játékmenet is látható volt, miközben a csapat egyes tagjai részletes információval szolgáltak néhány kulcsfontosságú játékmechanikáról és a játék körítéséről.

A komorabb hangulatú kalózos cím helyszíne az Indiai-óceán lesz. A játékosok kihívásokat teljesíthetnek, egyedi hajókat készíthetnek és különböző küldetéseket hajthatnak végre, hogy a tenger leghírhedtebb kalózává váljanak. A fejlesztők elmondták, hogy egyedül is belevághatunk a kalandba, de nem győzték kihangsúlyozni a kooperatív élmény fontosságát.

A Skull and Bones november 8-án érkezik PS5-re, Xbox Series X/S-re, PC-re, Google Stadiára és Amazon Lunára.

Skull and Bones
Skull and Bones
Skull and Bones
Megjelenés: 2024. February 16. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Ubisoft Singapore
Hozzászólások: 12
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
gamerINSANEdad avatar
Nagyon régóta vártam ezt a játékot, de ez eléggé vérszegénynek tűnik. Aki kalózkodni akar, Annak még mindig az AC4-BF a legjobb választás. Szerintem, de majd meglátjuk.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Beyond Good & Evil 2 kb. az egyetlen cim az uborkatol amit az utobbi tobb mint 10 ev soran varok toluk ugy igazan... Es meg azt is felve. :)

Na mind 1, ez az anno, kozel 10 eve igen kivalo AC: BLACK FLAG utan nem igazan hoz lazba, de legalabb eszembe jutatta hogy az ingyenes (? - Mindenestre nekem Game Pass-ban benne van, raneztem iment.) Sea of Thieves-t vegre ma letoltsem es kiprobaljam a napokban. :)
0
0
0
0
💬 1
Tuhajohn avatar
@HeyJoe-PCRPG-HUN: Semmiképp se egyedül játssz vele, mert úgy unalmas.
1
0
0
0
tamas98765 avatar
Ahogy elnézem a videót ennek F2P-nek kéne lennie mert nincs az az isten hogy valaki adjon 70 eurót érte és még vegyen nyersanyagokat is.
Ha pedig tényleg meglépi Ubi a 70 eurót akkor a cégnek reszeltek
0
0
0
0
💬 2
Edven avatar
@tamas98765: Dehogy reszeltek neki
0
0
0
0
tamas98765 avatar
@Edven: drága barátom fejtsd már ki miért is nem annyi nekik?
MIvel a legutolsó játékaik mind bukás mert a most megjelenők is hiján vanak a kreativitásnak vagy mert tele mikrotranzakcióval vagy mert erőlteti az nft-szarságot?
Bocs megnéztem a profilod.
Te valami ubisoft hívő vagy ahogy elnézem.
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
Már most látom, hogy tele lesz mikrotranzakciókkal a nyersanyagokra. Azt hittem egy komolyabb Sea of thieves lesz, de nem, hanem egy végtelen farmolás. Szerintem ez nem veszélyezteti a Sea of thieves legjobb kalózos coop címét. (Különbség: egyikben szórakozol (persze csak coopban) a másikban farmolsz.)
0
0
0
0
H-ECTOR avatar
Repetitív feladatok stimmt, játszottam az alfával, baromi unalmas, szánalmas hogy ezt tudták összehozni 10 év alatt. Nagyon vártam a BF után, de ez egy zsák lótúró
Jön az a felvásárlás hamarosan...
0
0
0
0
no avatar
Én az AC Valhalla után megfogadtam, hogy nem veszek több Ubisoft játékot. Konkrétan van egy hatalmas üres map amiért tavaly kiadtam 16k-t de még azt is leárazva. Az új far cry is siralmas lett szerintem, ezeket a "kedvcsináló" trailereket meg hagyjuk is. Jobb lenne ha ezt is felvásárolná a Sony vagy a Microsoft, ott biztos letennének valamit az asztalra.
0
0
5
0
tamas98765 avatar
Videók alapján meg mivel UBI csinálja sztem egy Black flag koppintás lesz pár extra funkcióval és repetitív feladatokkal
Change my mind...
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@tamas98765: Áhh nem koppintás lesz.
A black flag legalább jó volt.
Ez inkább egy nagyon arcade hajós lövölde.
Amiben persze majd sok dollárt lehet költeni mindenre
0
0
0
0
tamas98765 avatar
@hikadam: amennyire tudja a vásárlóit még lehuzza aztán felvásároltassa magát. XD
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció