Újabb nyomok utalnak a Red Dead Redemption 2 PC-s verziójára

Szerző: xoki | 2019. September 06. | hír | 24 hozzászólás

A PC-seket elég nagy csalódás érte, amikor a Rockstar Games konzol-exkluzívként jelentette be a Red Dead Redemption 2-t. Az első rész szintén konzolokra jelent meg és eddig úgy tűnt, a Rockstar játéka ismét elkerüli a platformot, de lehetséges, hogy a folytatás tényleg kapni fog egy portot.

Egyre több jel utal a Red Dead Redemption 2 PC-s verziójára, amelyek alapján már szinte biztos, hogy dolgoznak rajta. Természetesen a hivatalos bejelentésig nem szabad szentírásnak venni ezeket a nyomokat, nehogy aztán nagy csalódásban legyen részünk. A PC-s verzióra utaló első nyom a stúdió alkalmazottaitól származik, akik feltüntették az RDR2 PC-s verzióját a LinkedIn profiljukon. Ez önmagában már egy elég erős jel, és a további nyomok csak tovább erősítik a valóságtartalmát. Ezt követően a Red Dead Redemption 2 applikációjában találtak csak PC-re jellemző grafikai opciókra utaló jeleket, ráadásul ezeket egy kiszivárgott videóban is láthattuk már. A Rockstar Social Club egyik frissítésében pedig a PC-s achievementekre utaló jelek voltak.

Ezen a héten pedig a Red Dead Redemption 2 legújabb konzolos frissítésében ismét felfedeztek néhány PC-s grafikai opcióra utaló kódot. A VideoTech UK ezt a GTAForumson tette közzé, és amint látható, a felfedezésükben különböző felbontások támogatása, DX11 és DX12 támogatás, textúra minőség, beállítás a frissítés gyakoriságára, valamint MSAA anti-aliasing is szerepel.

Ezek után már tényleg meglepő lenne, ha a Rockstar Games nem dolgozna a porton. Jelen állás szerint a játék valószínűleg 2020-ban érkezik majd PC-re, szóval reméljük, tényleg így lesz.

Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption 2
Megjelenés: 2019. November 05. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Rockstar Games
Hozzászólások: 22
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
gyuri191 avatar
fájditsák csak a szivem ezis olyan kultusz leszmár mint a half life 3
0
0
0
0
💬 2
santakigyo avatar
@gyuri191: Ez a játék létezik, míg a HL 3 nem. Ennyiből jobb a helyzet.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@santakigyo: végülis jogos
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
Na 2025 -re csak lesz belőle valami. 😃
0
0
0
0
💬 1
MrPAYER avatar
@Moon_Breaker: Én bízom a jövő tavaszban 😃
0
0
0
0
19ati93 avatar
MSAA 😎 Rockstar legalább nem gagyi TAA-val szúrja ki a szemünk. 😃
0
0
0
0
Techthomas avatar
Nem tudjátok a God of War-t nem akarják pc-re dobni? Instant buy lenne az is! 😆
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@Techthomas: 100%, hogy a GOW nem lesz pc-re, ez a ps 4 egyik legnagyobb húzócíme.
0
0
0
0
Techthomas avatar
@Szazs: Kár érte, az a baj bill+egér kombót jobban szeretem. Hiába van xbox karom is nem nagyon használom. De egyre jobban el gondolkodtat hogy lehet veszek egy ps4 pro-t a jövőbe. Eddig azért nem vettem mert mondom minek meg nem tudtam melyiket volna célszerű választani xbox vagy ps. De kezd most már egyértelművé válni hogy a ps sokkal jobb választás lenne tartalom szempontjából legalább is biztos mint a xbox.
0
0
0
0
gamerINSANEdad avatar
Tavaly, emiatt a játék miatt vettem meg a PS4-et. Ha jönne PC-re akkor még egyszer megvenném, csakúgy mint anno a GTA V-öt. Az már csak hab lenne a tortán, ha itt is működne a karakter transzfer. 😜
0
0
0
0
💬 4
19ati93 avatar
@gamerINSANEdad: Megérte csak ezért a PS? Gondolom azért pár exkluzív játék vétele később csak lett, pl Spiderman stb 😃
0
0
0
0
PeAdam avatar
@19ati93: Én is a Red Dead miatt vettem PS4-et és azt kell, hogy mondjam, minden percét megérte. Nálam minden idők legjobb játéka a Witcher 3 mellett. De azóta pár PS4 exkluzívot is kijátszottam már (Spiderman, Uncharted 4) és azok is fantasztikusak. Mióta a PS4 megvan alig kapcsoltam be a PC-t.
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
@19ati93: Én is emiatt a játék miatt vettem egy RDR Edition PS-t. Engem annyira elvitt a többi exkluzív, hogy az RDR-el játszottam a legkevesebbet eddig. 😆
0
0
0
0
gamerINSANEdad avatar
@19ati93: A Spider-man játékkal vettem meg a PS-t. Tudom, hogy mindenki isteníti, Nekem valamiért rohadtul monotonná vált a játék. Természetesen már behúztam egy rahedli címet a PS + mellé, amikkel persze csak akkor tudsz játszani hogyha van előfizetésed. Mondanom sem kell, hogy ezek a nagy címek mind megvannak steam-en. Úgyhogy nem hoz lázba a dolog. Most az RDRO nagy frissítésének örülök. Abba beletolok majd pár órát.
0
0
0
0
woodbear avatar
Majdnem emiatt vettem újra konzolt....de azért na! 😃 mégsem.
Szóval nagyon várós, csak jöjjön
0
0
0
0
TRACERHD avatar
Isten megáldja a fejlesztőket ha kiadják PC-re. Call of Juarez-en kívűl nincs jó Western játék PC-n.
0
0
0
0
💬 4
tivike avatar
@TRACERHD: Ez így van.
0
0
0
0
Arrrni avatar
@TRACERHD: Én is nagyon várom, de a Desperados Wanted Dead or Alive is nagyon jó kis játék ebben a témában, csak az vérbeli stratégiai játék, nem Tps.
0
0
0
0
xsebix avatar
@Arrrni: Huuu, de imádtam azt a gamet... Volt benne kihívás az tuti olykor nagyon nehéz tudott lenni, de sikerült kijátszani. 😀
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@TRACERHD: Na, azért a Billy a kölyök sem volt rossz DOSon, esetleg az Alone in the Dark 3
0
0
0
0
Bonnie and Clyde avatar
Ha kijön instant vétel lesz az biztos, mi lesz akkor úristen a witcher mellé egy normális játék már igazán jöhetne! 😎
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
19ati93 avatar
pár év várás lesz sajna.. szerintem
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció