Újabb kulcsember hagyta el az AMD-t

Szerző: xoki | 2018. December 18. | hír | 4 hozzászólás

Néhány héttel ezelőtt az AMD Radeon Technologies Group egyik igazgatója, Raja Koduri elhagyta a céget, és nem sokkal később az Intelhez csatlakozott. Most egy újabb kulcsfontosságú ember, Mike Rayfield szintén otthagyja az AMD-t.

Mike Rayfield alelnöki, valamint vezérigazgatói posztot töltött be a cégnél. Rayfield év végén fog visszavonulni, helyét ideiglenesen David Wang veszi át, viszont egyelőre nem tudni, hogy hosszútávon ki tölti majd be a pozíciót. Mike Rayfield 30 éve van a szakmában, korábban ő vezette a Tegra megalkotóinak csapatát, illetve a Micronnál szintén vezetői pozíciót töltött be. Rayfield szeretne több időt tölteni a családjával és szenvedélyeivel, ezért döntött úgy, hogy mindössze egy év után elhagyja a céget. A Tom's Hardware információ alapján pedig nem keres új lehetőségeket az elhelyezkedésre, tehát valószínűleg nem fog az Intelhez csatlakozni, ahogy azt az AMD korábbi alkalmazottjai, Raja Koduri, Chris Hook, Darren McPhee vagy Jim Keller tették.

Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Moon_Breaker avatar
Hát ez igazán eget rengető és számunkra rendkívül releváns hír ! 😲
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Egy igazgató mitől is lenne kulcsember? Nem inkább a fejlesztő mérnökök azok?
0
0
0
0
Kiki4444 avatar
Ha 1 éve volt AMD-nél nem nagy veszteség.
Koduri és a többiek sok éve dolgoztak AMD-nek, ilyen szakembereket elveszíteni tényleges veszteség,ráadásul csatlakoztak a konkurenciához,ez a pasas csak nyugdíjba megy.
0
0
0
0
Kelori avatar
Hatalmas kulcsember lehetett. A tegra project is akkora karriert futott be, szétrobbantotta vele a piacot kappa.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció