Újabb jelek utalnak a Bloodborne PC-s verziójára

Szerző: xoki | 2020. June 05. | hír | 7 hozzászólás

Úgy tűnik, hamarosan a PC-sek is kipróbálhatják a FromSoftware PS4-exkluzív játékát, a Bloodborne-t. Már korábban is felbukkant néhány pletyka ezzel kapcsolatban, de ezúttal valamennyivel hitelesebb források is megerősítették a játék érkezését.

Az első utalást Wario64-nek köszönhetjük, aki leírta, hogy a PS Now szolgáltatásnak köszönhetően PC-n is játszható a játék, de lehet megéri várni egy kicsit. Később Sloth Mom szintén megerősítette a PC-s portot, és állítása szerint nem fogunk csalódni benne. A Resetera moderátora, Jawmuncher szintén valósnak tartja a pletykákat, illetve lashman is többször utalt már rá a Twitteren.

A Sony a mai napra egy PlayStation 5 eseményt tervezett, de sajnos végül elhalasztották. A játékot állítólag pont itt leplezték volna le, szóval feltehetőleg PC-re és PS5-re is érkezik majd, de ugyebár továbbra is csak pletykáról van szó, ezért a hivatalos bejelentésig csak reménykedni lehet, hogy valóban így is lesz.

no cover
no cover
Bloodborne
Megjelenés: TBA
Műfaj: Akció, Szerepjáték
Fejlesztő: FromSoftware
Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
DDarkness avatar
Örülök, hogy látom a híreket, hogy minden is jön PC-re, csak éppen elszomorít, hogy semmi nem akar megfele jelenni. Már unom szét magam.
0
0
0
0
boymester avatar
Spóroljuk meg egymás idejét, legközelebb megjelenési dátummal hírezzetek róla. Addig felesleges. Sajnos😞
0
0
0
0
Greed avatar
Én csak azt nem értem hogy Demon's Souls miért nem kap egy remaster + Pc-s portot.
0
0
0
0
no avatar
Remélem ez bekövetkezik minél előbb,ez a kedvenc from-os játékom.
Ps4 en szerintem nagyon szarul fut sajna ,folyamatos apró szakadozasok még 30 fps nek sem igazán érződik.Es pró-ra nem is kapott enhanc patchet.
Persze kitoltam így is , de azért fix 60 nal egy alom lehet.
0
0
0
0
X9K338DA avatar
Gyakorlatilag ez és a Horizon:Zero Dawn volt, ami miatt gondolkodtam, hogy vegyek-e végül is PS4-et. De úgy látszik, megoldják helyettem a döntést.
0
0
0
0
no avatar
Remélem tényleg kiadják egy értelmes portolással együtt 😜
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció