Újabb játékot tesztelhetnek a Resident Evil Ambassador tagjai

Szerző: xoki | 2019. December 21. | hír | 2 hozzászólás

Ismét egy ismeretlen játék tesztelésére invitálták a Resident Evil Ambassador program tagjait. A Capcom nemrég emailben értesítette azokat a Resident Evil rajongókat, akik jelentkeztek ebbe a programba, hogy ismét lehetőséget kapnak egy eddig még bejelentetlen játék tesztelésére.

Az email alapján - amelyet Redditen deimos-chan meg is osztott velünk - sajnos nem lehet tudni, hogy pontosan miről van szó. A felhasználók már jelentkezhetnek az ismeretlen játék tesztelésére, de úgy tűnik, egy ideig még titokban tartják, hogy melyik projektről is van szó, illetve, hogy mikor veszi kezdetét a tesztelés. Az email egy új rangsorolási rendszert is megemlít, így a felhasználókat mostantól a Bronze, Silver, Gold vagy Platinum kategóriák egyikébe sorolják, és értelemszerűen minél nagyobb a rangunk, annál nagyobb esély van rá, hogy mi is a tesztelők között leszünk. A rang növeléséhez különböző Ambassador tevékenységekben kell részt venni.

A legutóbbi játék, amelyet az Ambassador program tagjai teszteltek, a Resident Evil: Resistance volt. A Resident Evil Ambassador programba itt tudtok jelentkezni.

Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.


Elfelejtett jelszóRegisztráció