Újabb ingyenes Rainbow Six Siege hétvége indul

Szerző: xoki | 2020. June 11. | hír | 3 hozzászólás

A Ubisoft bejelentette, hogy ezen a hétvégén ismét mindenki lehetőséget kap a Rainbow Six Siege ingyenes kipróbálására.

Ha még nem volt szerencsétek a francia cég online FPS játékához, akkor június 11-étől egészen június 14-éig ingyen hozzáférhettek a teljes játékhoz, vagyis minden pálya és játékmód kipróbálható lesz. A játékot a Uplay kliens segítségével szerezhetitek be, és akár már most le is tölthetitek. Az alábbi képen megtaláljátok, hogy pontosan mikor is veszi kezdetét az ingyenes hétvége.

Amennyiben megtetszett a játék, akkor az ingyenes hétvége után, a teljes verzió megvásárlását követően onnan folytathatjátok majd, ahol abbahagytátok, vagyis minden elért eredményetek megmarad. A Rainbow Six Siege jelenleg 75%-os kedvezmény mellett lehet a tiétek.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege
Tom Clancy's Rainbow Six Siege
Tom Clancy's Rainbow Six Siege
Megjelenés: 2015. December 01. (PC)
Műfaj: Akció, FPS, Tactical shooter
Fejlesztő: Ubisoft Montreal
Hozzászólások: 3
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
@Mast3rGamer1982: Semmit nem vesztettél vele. Newcomer bracket is tele van ranked silver versenyzőkkel...abszolút esélytelen egy tényleges kezdő ellenük. És ez van kb 40 szinten át.
0
0
0
0
Mast3rGamer1982 avatar
@Palanova: Üdv! Nem lennék kezdő ha sikerült volna leszedni..... régen volt egy R6S-es profilom, de azt ki bannolták ok nélkül. Még megjelenésekor vettem meg 😞 De nem akarom megvenni, mert még régen se voltam nagy rajongója a gamenek.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció