Újabb GTA V PC képek

2015. April 08. | hír | 23 hozzászólás

Mivel kevesebb, mint egy hét múlva megjelenik a GTA V PC-re, a Rockstar egy újabb, valószínűleg utolsó adag screenshotot tett közzé.

Grand Theft Auto V
Grand Theft Auto V
Grand Theft Auto V
Megjelenés: 2015. April 14. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Rockstar North
Hozzászólások: 23
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
segama01 avatar
2 nap skacok és utána no life kockába pls 😃DD
0
0
0
0
no avatar
alig várom már kiváncsi leszek mijen 😎
0
0
0
0
Omis avatar
besza behu
😃
Várom már😀
0
0
0
0
CoDMW3 avatar
Úgy van. Csak valahogy (nem általánosságban persze) némelyik nem tud mit kezdeni ezzel de egyre másra vélem felfedezni, hogy kezdenek egyre jobb játékok készülni, és ez nagyon jó. Mert volt nem is egy nem is olyan rég olyan pont, amikor a megjelent játékok vagy agyon lettek marketingelve, vagy feldícsérték őket az egekbe, aztán mikor kijött példa nélküli módon tette megosztóvá a játékos közönséget, szóval.

nekem a konzolos gameplayek is nagyon szépek voltak és azok most is. Én azzal is simán beérném, mondom ezt úgy, hogy az előző hozzászólásom nem ment feledésbe.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Már egy jó ideje nincs olyan játék, ami ne lenne szép grafikailag.
0
0
0
0
CoDMW3 avatar
Szerintem mondjon bárki bármit (lehet én vagyok ilyen, mert leginkább low és medium beállításokkal játszottam régebben és azt "szoktam meg"😉 ez szerintem egy ilyen típusú játéknál telitalálat. A látvány nem minden de természetesen annak is jól kell kinéznie. Hiába állítják azt egyesek, hogy a "grafika nem számít". Igenis számít és hozzá tud adni az élményhez. Akárcsak egy film esetében. Ott sem szeretjük nézni a csúnya effekteket, mert csípi a szemet, és ez ellen nincsen könycsepp (max a sajátod mikor betöröd a képernyőt miatta). De a másik tábornak is igaza van persze, hogy " ha jó a sztori és a játékmenet a grafika mellékes" mert ez így igaz. Én is ezt vallom legtöbbször. Be kell látni, hogy ez a két elv és tulajdonság (a szép grafika és jó játékmenet/történet) a játékoknál mindig is szemben fognak állni egymással.
0
0
0
0
no avatar
winrar:
Ja, na meg a virágé, a hegyoldali pedig jól néz ki.
0
0
0
0
winrar avatar
De gec.ire várom már 😃
Amúgy az első képen miért olyan szar a föld textúrája?
0
0
0
0
RIbeni avatar
Alma7155: Gondolom nem 4K-ban akarsz játszani?
0
0
0
0
@insane666 avatar
griff55: Hát ha az ekkora open world játékokat nézzük, akkor ez igenis kiemelkedő grafikának számít. Lehet mondani hogy jaj de hát a BF4-ben is van nagy map és annak jobb a grafja, de ott nem kell ennyi járművet, embert, épületet, növényzetet stb kidolgozni.
0
0
0
0
Alma7155 avatar
hát azért na 😂 6giga vga azért köszi full grafhoz 😃

http://www.pcguru.hu/hirek/gta-5-pc-s-kepek-es-beallitasok/31428
0
0
0
0
griff55 avatar
nem azt mondom hogy csúnya csak nem tartozik a kiemelkedő grafikájú játékok közé 😀 ennyi, de ez nem befolyásolja azt hogy állat játék lesz
0
0
0
0
CoDMW3 avatar
Azért ez a mai időben egy tökéletes látvánnyal bír.
A "Real life Engine" ideje még nem érkezett el. 😉
0
0
0
0
griff55 avatar
nem rossz 😀 de azért nem vagyok elájulva sem
0
0
0
0
lori116 avatar
ja nagyon durva a gta v,mostmar latszik hogy miert vartunk ennyit.Szerintem megerte.
0
0
0
0
no avatar
Jó, ha így is van akkor sem változtat semmin pár tucat promókép. Egy ilyen kiterjedt és részletes világban inkább úgyis arra fogsz rácsodálkozni, hogy képesek voltak minden részletét ennyire kidolgozni és nem azon, hogy mi hogy fénylik 😃
0
0
0
0
CoDMW3 avatar
Nem az szépek a képek, de azért ezek az intenzív fényhatások és erős, élénk színek biztosra vehető, hogy kis púderezés eredményei. Na nem mintha csúnya grafikája lenne az igen erős fényezés nélkül pont ellenkezőleg, de azért kérem szépen biztosan nem lesz ilyen a játék közben.
Ha meg majd igen, akkor én kérek elnézést és minden egyes embernek szövök egy hintaágyat. 😉

Lassan itt a megjelenés napja. Végre minden egyes rajongó és árgus szemmel figyelő követő megkapja azt, ami miatt évekig élénken életben tartotta itt a topicot. 😂
0
0
0
0
Roger87 avatar
A 10. képen a kutya nagyon durva 😂
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció