Új tartalmakat kap a For Honor, Shovel Knight crossover is érkezik

Szerző: Pafry | 2021. February 22. | hír | 2 hozzászólás

A For Honor a Ubisoft egyik markáns címének számít, 2017-es megjelenése óta pedig folyamatosan bővítgették tartalmakkal a főleg PvP-re kihegyezett közelharci TPS-t. A stabil játékosbázisnak köszönhetően immáron az ötödik évét kezdheti meg ilyen formában.

Ez az év a játék történetében a „Year of the Covenants” névre hallgat, túl sokat még nem tudni róla, azt azonban igen, hogy érkezik két új hős, valamint egy másik népszerű játék, a Shovel Knight világából is megjelennek majd kozmetikai kiegészítők. Ez utóbbi még az új játékbeli év elstartolása előtt elérhetővé válik, a kiegészítők március 4-ig lesznek beszerezhetők. Maga a Year of the Covenants pedig március 11-én startol majd el, így talán érdemes lehet újra elővenni a játékot pár koponyazúzás erejéig.

FOR HONOR
FOR HONOR
FOR HONOR
Megjelenés: 2017. February 14. (PC)
Műfaj: Akció
Fejlesztő: Blue Byte, Ubisoft Montreal, Ubisoft Quebec, Ubisoft Toronto
Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
RigbyTheMad avatar
Nagyon érdekes, hogy sok oldal és kommentek 1-2 éve még mindenki azt írta halálra ítélt nem sok van neki hátra. Először gondolkodni kellene és utána kellene kijelentéseket leírni. 2017 óta megvan a játék. Javult sokat, bővült sok tartalommal, és valószínűleg nem fog megszűnni még egy ideig.
0
0
0
0
💬 1
AttiS avatar
@RigbyTheMad: +1 , 1200 óra és még mindig élvezetes. A legjobb "kardozós" játék jelenleg, főleg ha van társaság akkor hosszú órákat lehet vele csapatni.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció