Új RTS-en dolgoznak a Warcraft 3 egykori fejlesztői

Szerző: Pafry | 2021. April 15. | hír | 1 hozzászólás

Több, egykor a Blizzardnál dolgozó fejlesztő a tavalyi év folyamán alapította meg új stúdióját, a Frost Giant Studiost, amely úgy tűnik, már dolgozik is valami érdemi alkotáson. A csapatban tapasztalt fejlesztők alkotnak majd, ám pénzügyi helyzetük egyelőre kérdéses.

Tim Morten - aki többek között a StarCraft II: Legacy of the Void projektvezetőjeként tevékenykedett - úgy nyilatkozott, egyelőre nem tudják megmondani, miképpen teremtik elő a hiányzó összeget, de felmerült a közösségi finanszírozás, valamint a korai hozzáférés lehetősége is, azonban ezt majd az idő fogja eldönteni. Céljuk egy olyan játék megalkotása, amely az egykori Warcraft 3, valamint a Starcraft széria szellemi örökösévé tud előlépni, ám mégis egy új szintre emeli a műfajt, amely így egy teljesen új köntösben térne vissza hosszú évekkel ezek után a játékok után.

Hát ha valakiknek, akkor a fent említett játékok egykori fejlesztőinek elhisszük, hogy képesek lehetnek maradandót alkotni, így bízzunk abban, hogy munkájuk idővel meghozza majd a gyümölcsét.

Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Sok egykori nagy nevű játékon melózó fejlesztő álmodozik arról hogy a nagy címet túlszárnyalja.

Kevésnek sikerült eddig.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció