Új PUBG játék érkezhet jövőre

Szerző: xoki | 2021. January 19. | hír | 3 hozzászólás

A PlayerUnknown's Battlegrounds még mindig az egyik legnépszerűbb battle royale cím, de a játékosok lelkesedése egyre jobban csökken, így a készítőknek mindenképpen fontos előállniuk valami újdonsággal. Szerencsére a stúdió sok mindent tervbe vett az IP-vel kapcsolatban, és úgy tűnik, jövőre kapni fogunk egy új játékot, amely a PUBG világában játszódik majd.

A Bloomberg a Krafton terveit részletezve felfedte, hogy a vállalat 2022-ben egy új PUBG-hez kapcsolódó játékot tervez kiadni. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan miről van szó, de annyi biztos, hogy a The Callisto Protocol mellett készül, amely szintén 2022 folyamán várható. Ezek előtt a cég egy újabb okostelefonokra szánt battle royale játékot is kiad még, amely állítólag szintén a PUBG-n fog alapulni. Érdekes lesz majd látni, hogy vajon miben fog eltérni a hatalmas sikernek örvendő PUBG Mobile-tól.

PUBG: BATTLEGROUNDS
PUBG: BATTLEGROUNDS
PUBG: BATTLEGROUNDS
Megjelenés: 2017. December 21. (PC)
Műfaj: Akció, Battle Royale
Fejlesztő: Krafton
Hozzászólások: 3
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ayistion avatar
Valaki majd elkezdi streamelni, hirtelen mindenki játszani fog vele, majd ellaposodik. 😊 A mobil game-re kíváncsi leszek, szerintem most kiemelkedően uralkodik a Wild Rift meg a CoD Mobile, egy ideig szerintem nem fogja őket letaszítani semmi, mert folyamat van content.
0
0
0
0
Szabcsiadi avatar
Nem értem ezt a logikát. Ha valamivel nem játszanak sokan akkor dobjunk ki hozzá egy folytatást, ami persze érthető lenne de itt nem azzal van a baj hogy unalmas lenne hanem hogy irritál ahogyan a tömérdek mennyiségű bug, a csaló és botok a játékban vannak mai napig is és hagyják hogy benne legyenek. A PUBG-be mindig is volt potenciál hisz kb amikor felkapott lett a semmiből kapták fel a stúdiót és kb 2 évig a legjobb játék volt még a Gépigényen is nyert egy díjat mint év legjobb játéka 2017-ben, szóval nem a játékkal van a gond hanem a hozzáállással hogy egy jó és szórakoztató játék helyett átkovácsolták egy olyanná ahol még lassan a Fortnite is jobb, de az is csak a technológia miatt és optimalizáltsága miatt.
0
0
0
0
bukta2 avatar
Na! a mostanival sem sűrűn játszok már de ettől eltekintve jó kis játék! anno sokat játszottunk vele! várom ezt is! 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció