Új motort fejleszt a PlatinumGames

Szerző: xoki | 2020. March 13. | hír | 6 hozzászólás

A PlatinumGames bejelentette, hogy egy új motort fejlesztenek a következő generációs játékaik alá.

A PlatinumEngine kódnéven futó projekten már két éve dolgoznak, és Wataru Ohmori szerint ez az új motor elősegíti a sokkal nagyobb és összetettebb játékok elkészítését. Lehetővé teszi majd a csapat számára, hogy minőség terén egy teljesen új szintre lépjenek, így például sokkal több és változatosabb tárgyak megjelenítésére is képesek lesznek.

Ohmori elmondta, hogy több ismertebb motort is kipróbáltak, de mivel ezekből hiányoztak a számukra fontos funkciók, így inkább úgy döntöttek, az lesz a legjobb megoldás, ha saját motort fejlesztenek, amely teljes egészében kielégíti majd a fejlesztőcsapat igényeit.

Az új motor fejlesztésén jelenleg 6-7 ember dolgozik, és egyelőre úgy tűnik, még odébb lesz, amikor már ezt a motort láthatjuk a játékaik alatt. A csapat nagy figyelmet fordít arra, hogy lecsökkentsék a játékfejlesztéshez szükséges erőfeszítés mértékét, így felgyorsítva a folyamatot, és megnyitva a lehetőséget az új kihívások zökkenőmentesebb tesztelésére.

Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
xCube avatar
Érdekes, de nem meglepő. Nem mindenkinek jó az UE4.
0
0
0
0
gigazte avatar
Okey, azért illett volna 1-2 játékot is írni a cikkbe, amit ők fejlesztettek, mert én így hirtelen azt se tudtam, hogy eszik, vagy isszák ezt a PlatinumGames-et... 😂
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@gigazte: [url]https://www.google.com/search?q=PlatinumGames&client=ms-android-dt-hu-revc&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8[/url]
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@Traxx89: mostmár tudom legalább h lesz Bayonetta 3 😃
0
0
0
0
tamas98765 avatar
huh kiváncsian várom, remélem azért nem kell majd hozzá egy atomerőmű
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció