Új motokrossz játékot jelentett be a Square Enix

Szerző: xoki | 2017. October 17. | hír | 4 hozzászólás

Nem a Gravel lesz az egyetlen off-road versenyjáték, amelyet a Square Enix kiad a következő év folyamán. Az idei Monster Energy Cup előtt a kiadó bejelentett egy új, hivatalos motokrossz játékot, amely a Monster Energy Supercross nevet kapta.

Szintén a Gravel stúdiója készíti az újonnan bejelentett címet is, amelyben valós motokrossz arénák, motorok és mutatványok kaptak helyet a 2017-es Monster Energy AMA Supercrossból. A játékosok a 250SX és 450SX közül választhatnak, valamint híres versenyzők közül is, mint például Chad Reed, Ken Roczen vagy a jelenlegi bajnok, Ryan Dungey.

A játék karrier módot is tartalmazni fog, ahol személyre szabhatjuk a motorokat és versenyzőnket is. A pályaszerkesztő segítségével létrehozhatjuk saját versenyeinket is, amelyet aztán online is megoszthatunk másokkal.

A Monster Energy Supercross 2018. február 13-án jelenik majd meg PS4-re, Xbox One-ra és PC-re, valamint a későbbiekben Nindendo Switchre is.

Monster Energy Supercross - The Official Videogame
Monster Energy Supercross - The Official Videogame
Monster Energy Supercross - The Official Videogame
Megjelenés: 2018. February 13. (PC)
Műfaj: Szimuláció, Sport, Verseny
Fejlesztő: Milestone
Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
YoRHa 2B avatar
Motorcross Madness 2 től nincs jobb 😃
0
0
0
0
💬 1
SuperPuma avatar
@YoRHa 2B: Monster Truck Madness 2 😊
0
0
0
0
santakigyo avatar
Jók lennének ezek a játékok ha rendesen meg lennének csinálva.Jó motoros játékkal nem is tudom mikor játszottam utoljára.Amik voltak azok kb vicc kategória minden tekintetben.
0
0
0
0
💬 1
xheynor avatar
@santakigyo: egyetértek!
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció