Új mérföldkőhöz ért a Starfield

Szerző: xoki | 2023. September 23. | hír | 13 hozzászólás

Még egy hónap sem telt el a Starfield megjelenése óta, de már több mint 10 millióan játszottak a játékkal. Ezt a mérföldkövet két hét - a korai hozzáférést beleszámolva három hét - alatt sikerült elérni, így a Starfield a Bethesda történetének legsikeresebb rajtját produkálta.

A korai hozzáférés első két órájában több mint 230 000 egyidejű játékos volt jelen, miközben a megjelenés napján, azaz szeptember 6-án ez a szám egymillióra ugrott fel, így az Xbox eddigi legtöbbet játszott következő generációs játéka lett. Szeptember 7-én pedig felfedték, hogy a Starfield játékkosszáma meghaladta a 6 milliót.

A Microsoft nem hozta nyilvánosságra, hogy pontosan hányan töltötték le a játékot a Game Pass keretein belül vagy a Steamen, viszont a SteamCharts és a SteamDB szeptember 20-ai adatai szerint az egyidejű játékosok száma meghaladta a 330 000-et a Steamen.

Starfield
Starfield
Starfield
Megjelenés: 2023. September 06. (PC)
Műfaj: Szerepjáték
Fejlesztő: Bethesda Game Studios
Hozzászólások: 13
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
160 ora jatek utan azt kell mondjam ismet remek vilagot hozott ossze a Bethesda, plusz durvan 100 feltelepitett mod utan ismet elmondhato az is, hogy szerencsere nem tetlenkednek a modderek sem. :D :D :D
2
0
0
0
kismadar avatar
Nem tudom én úgy nem flexelnék a helyükben, hogy nem adják meg, hogy ebből hányan játszanak gamepassben, és a többi, így tök irreleváns az egész! Mellesleg megértem abszolút a játékos számot, a Bethesda saját játékainak mindig megvan a sajátos hangulata, ami a játékkal kapcsolatos problémákat is felülmúlja.
0
0
0
0
DDarkness avatar
Woow, meglepően sok ember szeret 60FPS alatt játszani, nem gondoltam volna.
0
0
0
0
💬 8
sean avatar
@DDarkness: Meglepően sok ember csak élvezi a játékot és pont szarik rá hogy mennyi az FPS :D
4
0
1
0
DDarkness avatar
@sean: Szeretnék közéjük tartozni, de sajnos ez nem jött össze.
0
0
0
0
kismadar avatar
@DDarkness: Az élet legnagyobb problémája... 😆
1
0
0
0
no avatar
@DDarkness: És még izlésük sincs! Steril inger szegény falak között 20 fps-el. (játék jellemzése egy mondattal). 1 ami jól néz ki benne az messziről a bolygók, de hát azt youtube videokon is lehet nézegetni nemkell érte pénzt kiadni.
0
0
0
0
sean avatar
@BBnet: Az hogy neked csak 20fps-el megy lowon az nem a játék hibája.
1
0
2
0
no avatar
@sean: Nemmegy 20fpsel, semennyivel nem megy, felsem tettem.
0
0
0
0
Xsite avatar
@BBnet: Tény, hogy nincs jól optimalizálva, de ez a "falak között 20 fps" kicsit túlzás.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
Ügyesen megoldották az értékesítési dolgokat és hát a Bethesda fanok tették a dolgukat. Aztán megint az lesz, mint mindig (bocsánat, már most is ez van), jönnek a modderek.
0
0
0
0
bukta2 avatar
Teljesen megérdemelten! Remek alkotás lett! 😊
2
1
5
1


Elfelejtett jelszóRegisztráció