Új Mafia-trilógián dolgozhat a Hangar 13

Szerző: xoki | 2022. May 06. | hír | 5 hozzászólás

A Hangar 13 szélsebesen felkerült a címlapokra, miután szóba került a Mafia lehetséges folytatása. A Mafia 3 stúdiója számos projekten dolgozott az elmúlt évek során, de úgy tűnik, tervbe vették egy teljesen új Mafia-trilógia elkészítését is, amelyhez az Epic Games grafikus motorjának új kiadását, az Unreal Engine 5-öt fogják használni.

A héten a Hangar 13 vezetője, Haden Blackman elhagyta a vállalatot, de emellett a Kotaku forrásai a Mafia 4 kapcsán is megosztottak néhány részletet. Állításuk szerint a játék már készül, miközben a stúdió állítólag az előző részek előzménytrilógiáját szeretné elkészíteni. A Mafia 3-nál, illetve a Mafia trilogy remasternél jelentkező gondok miatt a Hangar 13 saját fejlesztésű motorja helyett pedig az Unreal Engine 5-re fog áttérni.

A Mafia 4 fejlesztését Nick Baynes, illetve a Hangar 13 Brightonban elhelyezkedő stúdiója fogja vezetni. A „Nero” kódnéven futó projekt a fejlesztés korai szakaszánál tart, szóval biztosan beletelik még egy kis időbe, mire mozgás közben is megmutatják, de ettől függetlenül bármikor befuthat a hivatalos bejelentés.

no cover
no cover
Mafia IV
Megjelenés: TBA
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Hangar 13
Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
kmetovics avatar
@Niki19911115: Ennek mi köze a Mafia-hoz??? 🤔🤔
0
0
1
0
szhusi avatar
Mindenki tér át UE5-re? 😂
0
0
0
0
kmetovics avatar
Remélem, h olyan lesz, mint az 1.és 2. rész, csak valamivel több openworld résszel. A mafia érzés az meg csak meglesz, ha már előzmény lesz 😁
2
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció