Új képet fedtek fel a készülő Senua's Saga: Hellblade 2-ből

Szerző: Pafry | 2021. February 08. | hír | 4 hozzászólás

A Ninja Theory a készülő új játékát, a Hellblade 2-t immáron a Microsoft támogatásával fejleszti egy jó ideje, a játék 2019 végi bejelentése óta azonban nem nagyon hallottunk felőle. Ez javarészt a koronavírus miatt volt így, de ezt már mindenki kitalálhatja.

A fejlesztőcsapatnál azt lehetett látni, hogy szinte folyamatosan kerestek új embereket, fejlesztőket magukhoz, hiszen az utóbbi időben elkezdtek kicsit terjeszkedni. Február 8-án azonban megtört a jég, és ugyan még csak nem is mozgásban láthatjuk a játékot, azért jó látni, mennyire igényes munkára számíthatunk tőlük. Twitteren tették közzé az alábbi, játékból származó képet.

A kép elsősorban a játék bevilágitására koncentrál, és csak egy leheletnyi szelete annak, ami majd az egyelőre ismeretlen megjelenés után ránk vár. A játék az egyik legújabb motort, az Unreal Engine 5-öt fogja használni, így a látványra egészen biztosan nem lesz majd panaszunk. Az első részt, és az azóta megnövekedett keretösszeget tekintve pedig joggal bizakodhatunk egy újabb nagyszerű játékban.

Senua's Saga: Hellblade II
Senua's Saga: Hellblade II
Senua's Saga: Hellblade II
Megjelenés: 2024. May 21. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Ninja Theory
Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Számomra az egyik legvárósabb cím, az első is remek alkotás lett. UE5-ben hatalmas a potenciál remélem szépen kihasználják.
0
0
0
0
💬 3
Twist avatar
@LordSzalko: És remélem nem arra használják ki, hogy ez is epic exkluzív legyen 😆
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
@Twist: Kizárt, hogy az lesz.
0
0
0
0
no avatar
@Twist: Hát ebbe az MS-nek van kellő beleszólási joga, hogy ez ne történhessen meg. Mindenesetre elég fura lenne, de már az is vicces hogy az engine-t a Sony-val fejlesztették közösen, erre meg konzol formában XB-ra fog megjelenni 😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció