Új játékokat jelentett be a Riot Games, animációs sorozat is készül

Szerző: xoki | 2019. October 17. | hír | 4 hozzászólás

Kezdetét vette a League of Legends 10. születésnapjának ünneplése, és egy ünnepi Riot Pls livestream keretein belül a Riot Games rengeteg újdonságról rántotta le a leplet. Sajnos az európai játékosok nagy része biztosan lemaradt az élő adásról, hiszen az hajnali 3 órakor vette kezdetét.

Elég sok jel utalt rá, és most már hivatalosan is bemutatkozott a játék következő játszható hőse, Senna. Meséltek arról is, hogy mire számíthatunk a 2020-as előszezon során. Úgy tűnik, idén elég nagy változtatásokhoz folyamodtak, hogy a játék nagyobb kihívást jelentsen, ugyanis az Idézők szurdoka is megváltozik majd, és a különböző sárkányok is hatással lesznek a területre. Erről bővebb információt a Riot Games bejegyzésében találhattok. A teszt szerverekre október 22-én érkezik a frissítés, ezt követően november 22-én pedig rendes szervereken is elérhetővé válik.

Okostelefonokra is megjelenik a Teamfight Tactics, a League of Legends legújabb auto chess játékmódja. Az alapjáték szintén megjelenik majd okostelefonokra, illetve konzolra is. A League of Legends: Wild Rift teljesen az alapokról lett felépítve a legjobb játékélmény érdekében, tehát nem egy portról van szó.

Úgy tűnik, végre értelmet nyer a cég nevében a többesszám jele is, ugyanis a fentiek mellett több új projekten is dolgoznak. Nézzük, milyen játékokról rántották le a leplet a livestream során! Hivatalosan is készül a cég saját free-to-play, gyűjtögetős kártyajátéka, a Legends of Runeterra. A játék 2020-ban érkezik PC-re és okostelefonokra, amelyet akár már most is kipróbálhattok, ha ezen az oldalon előregisztráltok rá.

Bemutatkozott a Riot Games "Project A" kódnéven futó saját taktikai FPS-e, amely egy CS:GO/Overwatch keverékének tűnik így első látásra.

A cég végre felfedte saját verekedős játékát is, amelyről korábban több minden kiszivárgott, szóval nem igazán volt nagy meglepetés. A játékról 2020-ban mutatnak majd többet. A csapat egy Diablo-szerű akció RPG-t is készít, amelyről szintén valamikor 2020 folyamán árulnak majd el többet.

A League of Legends Esports Manager hasonló lesz, mint a Football Manager, viszont jelen esetben egy esport csapat menedzsereként irányíthatjuk a történéseket. A cég elárulta, hogy a játékban helyet kapó esport csapatok/szervezetek is részesedést kapnak majd a játékból befolyó összegből.

A játékokon felül, a rajongók nagy örömére egy animációs sorozat is készül. A rengeteg remek trailert látva nagyon sokan szerették volna, ha elkészülne egy hasonló színvonalú animációs sorozat, és úgy tűnik, a Riot Games vette a lapot, és 2020-ban végre látható lesz az Arcane.

Legends of Runeterra
Legends of Runeterra
Legends of Runeterra
Megjelenés: 2020. April 30. (PC)
Műfaj: Kártyajáték
Fejlesztő: Riot Games
Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
TheMenkuPocok avatar
Kivételesen esport játékokra hajtanak, amiről sok pénzt lehet lerántani. Kapitalista cég kapitalista lépésekkel, nem meglepő.
0
0
0
0
💬 1
Nitakri avatar
@TheMenkuPocok: Miért csinálnának mást ha ők jutnak a legtöbb embernek eszébe az e-sport hallatán? Szerintem egyértelmű volt hogy nem fognak single player-t csinálni 😀
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Egy új blizzard van a láthatáron én nagyon úgy érzem. Megy a majmolás ezerrel. Ezek közül csak az animációs sorozat max ami érdekel az még jónak is néz ki.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció