Új IP-n dolgozik a The Sims stúdiója

Szerző: xoki | 2019. August 28. | hír | 11 hozzászólás

Az EA birtokában lévő Maxis stúdió egy teljesen új IP-hez keres kreatív igazgatót legújabb álláshirdetésében. A Maxis a The Sims szériáról ismert elsősorban, viszont nem tudni, milyen új projekten dolgoznak jelenleg.

Az álláshirdetésben egy tapasztalt fejlesztőt keresnek egy folyamatosan frissülő, live service-es játékhoz, aki PC-s és okostelefonos tapasztalattal is rendelkezik. A hirdetésben először bukkant fel a Maxis Austinban található stúdiója, ahol az EA is jelen van már. A The Sims szériát a Redwood Shores-i (Kalifornia) - ahol az EA székhelye is található - stúdió készítette.

Az álláshirdetésben kiemelték még, hogy az ideális jelölt már szerzett tapasztalatot abban, hogyan kell megtervezni, elindítani, figyelemmel kísérni és fejleszteni egy ilyen új címet. Ezenkívül pedig további előnynek számít, ha a jelölt különböző licencpartnerekkel is dolgozott már együtt, amely alapján arra lehet következtetni, hogy valószínűleg egy licencelt címről lesz szó.

Hozzászólások: 11
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ayistion avatar
Gondolom nincs az az isten hogy egy új Spore-t kapjunk valamikor... 😃
0
0
0
0
no avatar
De egy újabb Sim City is jöhetne már, visszatérve a Sim City 3000 alapjaihoz, megfejelve az azóta bejött IRL újdonságokkal...startup kerület, hyperloop, elektromos autók, kisebb napelemfarmok, privát űrhajózási cégek...
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
Sőt. Most kaptam a levelet artstation-ről, hogy a Creative Assembly is keres új IP-hez embereket. Három álláshirdetést is lőttek fel. Az egyik, csak hogy forrás is legyen:
[url]https://www.artstation.com/jobs/2paP?utm_source=jobs_digest_mailer&utm_medium=email&utm_campaign=digest[/url]
0
0
0
0
no avatar
Jöhetne már a sims5
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Criffer: Sajna ahogy az eddigi részekkel is volt a legújabb résznek mindig kellett +1 év legalább mire érdemben fejlődést tudott mutatni az előző részhez képest. Mikor a 4 megjelent akkor is jó ideig még a 3-al játszottam mert hozzá képest csont üres volt az újabb rész.

Szóval még ha be is jelentenék, akkor a megjelenéshez képest +1 évet érdemes rászámolni. Legalábbis szerintem 😜
0
0
0
0
Edven avatar
Kár hogy nem készítenek új Spore-t. Akár egy remasternek is kifejezetten örülnék.
0
0
0
0
💬 5
no avatar
@Edven: Egy remasternek kevésbé, de pl egy új részt örömmel fogadnék 😃
0
0
0
0
WeKing avatar
@LordSzalko: Tökmindegy csak jöjjön 😃 Anno nekem hatalmas kedvencem volt, rengeteg órát öltem bele 😀
0
0
0
0
no avatar
@WeKing: Nem élem bele magam mert a végén még szomorú leszek 😆
0
0
0
0
WeKing avatar
@LordSzalko: Igaz 😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció