Új Indiana Jones-játékot jelentett be a Bethesda

Szerző: xoki | 2021. January 13. | hír | 23 hozzászólás

A Bethesda bejelentette, hogy a MachineGames jelenleg egy új, hivatalos Indiana Jones-játékot készít.

A projekt a Bethesda és a Lucasfilm Games partnerségének köszönhetően jöhetett létre, amelyet egy rövid kis teaser kíséretében harangoztak be. Sajnos ebből szinte semmi sem derült ki, de a rajongóknak már valószínűleg az is elegendő, hogy hamarosan visszatér a népszerű széria. A Bethesda annyit árult el, hogy a játék egy eredeti történetet fog elmesélni, illetve Todd Howard lesz a vezető producer.

Sokat kell még várnunk, hogy a részleteket is megmutassák, tehát a játék megjelenése is jóval odébb van még. Mellesleg a ZeniMax Media/Bethesda már a Microsoft tulajdonában van, így jelenleg az sem kizárt, hogy a játék Xbox/PC-exkluzívként érkezik.

Hozzászólások: 23
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Pinceboy13 avatar
Én még a filmeket sem szerettem 😂
Nekem aztán nem kell belőle játék.
0
0
0
0
wgeorge85 avatar
Remélem, hogy tps-kaland lesz, mint a Tomb Raider. 😃
0
0
0
0
lightecold avatar
"yeah.. so I was in the chess club"
0
0
0
0
Liptik avatar
Még nem játszottam egy Indiana Jones játékkal sem (hazudok, mert a LEGO játékokkal játszottam) és most kipróbáltam az Indiana Jones and the Infernal Machine játékot és tiszta régi Tomb Raider feelingje van. Most, hogy a Shadow Tomb Raidert kivittem, most be akarom pótolni ami kimaradt, tehát a Core Design-es részeket és lehet, hogy az Indiana Jonesokat is ki fogom vinni.
0
0
0
0
TikoTime avatar
Gondolom akkor Fps lesz...
A wolfi nekem felemás lett, két jobb rész, meg két gyengébb. Nagyon túltolták a robotokat, és szerintem kicsit el is fáradt a Wolfi széria. Hiányzik belőle az okkult téma, ami viszont az Indiben meglesz. Tehát akkot Wolfenstein ostorral?😜
0
0
0
0
csuz-li avatar
Todd Howard biztató jel. "tartós" játékokat készít. A Skyrim-al, Fallout4-el még ma is sokan játszanak, pedig elég régi játékok.
0
0
0
0
💬 6
Larten avatar
@csuz-li: A Bethesda-nál az lenne az egyetlen bíztató jel, hogy ha holnap bejelentenék, hogy föloszlatják őket.
0
0
0
0
csuz-li avatar
@Larten: Miért zárna be a világ egyik legsikeresebb fejlesztője és kiadója? Végül is olyan offline játékokat csináltak, amivel többen játszottak egyszerre, mint a GTAV-el. Nem lenne túl logikus feloszlatni egy sikeres céget.
0
0
0
0
vyne avatar
@csuz-li: Te sem gondolhatod ezt komolyan.
Mind ket jatek meghalt volna par ev utan ha nincs a modding kozosseg. Todd howard minden, csak nem biztato jel.
Ha lattad volna ezeknek a jatekoknak az alap vr verziojat is hogy akartak eladni... nevetseges.
Bethesda reg volt mar jo kiado, nagyon reg.
0
0
0
0
csuz-li avatar
@vyne: Értem én a modding közösséget, de szerinted miért adnak ki Kreation Kit-et? Maga a moddolhatóság és annak ilyen szintű támogatása is fejlesztői, vezetői döntés.
0
0
0
0
vyne avatar
@csuz-li: A bethesda meg a tobbi is bagyon jol tisztaban van azzal amit az elobb leirtam, azert engedi a modolast alapbol. Hulyek lennenek nem engedni.
0
0
0
0
susguy avatar
@vyne:
Bethesda reg volt mar jo kiado, nagyon reg.

*fejleszto

Az alattuk kiadott játékok többségében nem rosszak, amíg nem ők fejlesztik.
0
0
0
0
susguy avatar
A Bethesda bejelentette, hogy a MachineGames jelenleg egy új, hivatalos Indiana Jones-játékot készít.
Huh, megnyugodtam, nem a Bethesda fejleszti, amíg csak kiadóként vannak jelen addig még van remé...

Todd Howard lesz a vezető producer
RIP
0
0
0
0
santakigyo avatar
Remélhetőleg az új Tomb Raidert ismerik így tudják mit ne csináljanak. Kicsit unalmas lenne az Uncharted meg a TR után egy ujabb tömeggyilkos aki kerüljön bármennyire mélyre vagy eldugott a helyre a fő gonosz emberei ott ternek minden gond nélkül mindig.
0
0
0
0
💬 1
Liptik avatar
@santakigyo: Én azt tudom remélni, hogy a Legend/Aniversary/Underworld-ös Tomb Raiderekhez hasonlítson.
0
0
0
0
xCube avatar
Ez most meglepett... . Nagyon örülnék, ha itt egy minőségi akciójáték születne fejlesztések nélkül, csak a kalandra és a történetre fókuszálva. Szerintem nem kell megpróbálni a platformot minden áron megreformálni.
0
0
0
0
💬 4
no avatar
@xCube: Az a baj, hogy érdemi fejlődés nélkül a nép csak rókabőrt/klónt kiáltana és menne a levesbe mindenki aki hozzáért a termékhez.
0
0
0
0
xCube avatar
@Palanova: Lehet, hogy félreérthetően fogalmaztam, a fejlesztéseket nem játékmechanikára értettem, hanem a mai elkerülhetetlen skill tree -re / fejleszthető eszközökre. Bár manapság enélkül gyakorlatilag minden eladhatatlan én úgy gondolom, hogy egy erősen történet, karakter és személyiség központú játékban ennek nem sok helye van. A The Pague Tale esetében is inkább nevetségesnek hatott számomra, mint hasznosnak vagy reálisnak. Fejlődést a történetbe is bele lehet fűzni, nem kell hozzá egy külön menürendszer.

A fejlesztőkben viszont nagyon bízom, annak idején a Riddick játékok gyakorlatilag jobbak voltak, mint maguk a filmek.
0
0
0
0
no avatar
@xCube: Ha Indy-t nézzük, neki is volt fejlődése 😀 Kalap, ostor, jobb egyenes, több stamina amikor futott a bennszülöttek elől, kígyók elleni "védelem" 😃 német nyelvtudás ...
0
0
0
0
xCube avatar
@Palanova: 😃

Igen, és pont ezeket a dolgokat tudnám elképzelni úgymond történetmesélésen alapuló fejlesztésekként.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
Egy nappal előtte beszélgettem néhány emberrel, hogy egy Tomb Raider kaland játék mellett valami ilyen is kellene. Másnap az egyik első hír az volt, ami szembe jött, hogy ez készül. Remélem zseniális lesz!
0
0
0
0
P a i n avatar
Várós, bár én egy Emperor's Tomb Remastered-et néznék meg
0
0
0
0
💬 1
Apor avatar
@P a i n: Az felülmúlhatatlan.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció