Új hardver és kiegészítők bemutatására készül a Microsoft

Szerző: xoki | 2018. July 19. | hír | 9 hozzászólás

A Microsoft is ott lesz az idei Gamescomon, ahol új hardvereket és különböző kiegészítőket is bemutatnak majd. Még az E3-ra jósolták ezeknek a leleplezését, ellenben a cég csak játékokra fókuszált az eseményen, de úgy tűnik, a Gamescomon ez megváltozik.

Egyelőre nem sok mindent tudni a felhozatalukból, de elárulták, hogy sor kerül majd új Xbox hardver és kiegészítők bemutatására. Miután közzétették ennek hírét, sokan azt hitték, hogy bemutatkozhat az új Xbox, de hamar kiderült, hogy nem erről van szó.

Az információk alapján valószínűleg végre láthatjuk majd az Elite Controller V2-t és a külső HDD használatára való lehetőséget. A Microsoft valószínűleg az egér és billentyűzet támogatást is be fogja jelenteni. Mindezeken felül új Xbox bundle-ök bejelentését is tervbe vették, de egyelőre nem tudni, hogy ezekbe pontosan mi is kerül majd.

Hozzászólások: 9
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Rocky12 avatar
Egér+billentyűzet? Nuku exkluzív csak régebbi játékok? HDD? Nem sértésből, de akkor mi is az értelme mostmár az Xbox-nak? 😊
0
0
0
0
💬 8
Mesterlovesz avatar
@Rocky12: Az, hogy aki nem ért a számítógéphez, és szeretne kis költségvetésből játszani, annak egyszerű alternatívát nyújt.
Ezt dobják még meg az exklziv címek, amik egy további potenciális vásárlói réteget generálnak.
0
0
0
0
susguy avatar
@Mesterlovesz: Még mindig van két másik alternatíva amik csak többet nyújtanak az Xbox-hoz képest. Nem csak PC-hez lehet hasonlítani.
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
@susguy: ha valaki vesz egy konzolt, akkor nyilván azt veszi, amelyiken az adott játék ami érdekli van. más oka nagyon nincs hogy miért vegyek xboxot vagy pst, mert végülis egy kutya csak a gyártó más. ezért veszem a konzolokat egy kalap alá.
0
0
0
0
no avatar
@susguy: PS4 exkluzívok terén, Xbox One szolgáltatások terén jobb.
0
0
0
0
19ati93 avatar
@Mesterlovesz: Kár hogy xboxra drágábbak a játékok,aztán pár játék után már ugyanott vannak mint egy középkategóriás pc-nél. 😆
0
0
0
0
Rocky12 avatar
@19ati93: Mondjuk ez is igaz. Viszont azért vannak elég nagy leárazások ott is, talán ennyi.
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
@19ati93: én nem nagyon értek hozzá, mert sose volt konzolom, mindig PCs voltam, de azt tudom , hogy vannak ilyen előfizetések/access ek, hogy viszonylag kis pénzért tudsz elég sok játékkal játszani, nem feltétlen kell havonta teljes árú játékokat vásárolgatni.
0
0
0
0
no avatar
@Mesterlovesz: Lassan már a konzol is fel veszi a PC stílust és évről évre kell venni az újat, ha szinten akar maradni az ember. Exkluzív címekből meg mindig is több lesz PC-n. Nem védem a PC-t nekem is van konzolom, csak én inkább így látom.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció