Új egyjátékos Gwent van készülőben

Szerző: xoki | 2022. February 01. | hír | 4 hozzászólás

Az amerikai IGN exkluzív cikkében felfedte, hogy egy új, egyjátékos Gwent-játékon dolgozik a CD Projekt Red. A Project Golden Nekker kódnéven futó játék a sokak által kedvelt kártyajáték különálló verziója lesz, melynek megjelenése idén esedékes.

A Project Golden Nekker különbözni fog a digitális kártyajáték előző verzióitól, mivel egy „elbűvölő egyjátékos élmény” átadása a cél. Teljesen önálló címként érkezik, így a teljes élményhez nem lesz szükség a Gwent korábbi verzióira. Több koncepciórajzot is találhattok az IGN cikkében.

A Gwent eredetileg a The Witcher 3: Wild Hunt minijátékaként debütált, de népszerűsége miatt 2016-ban egy különálló többjátékos címként is kiadták. Két évvel később Thronebreaker: The Witcher Tales címmel pedig egy spin-offot is kapott. A Project Golden Nekker mindkét játéktól eltér majd, mivel ezt azoknak szánják, akik az egyjátékos változatot preferálják a kompetitív multiplayer Gwent helyett.

A Project Golden Nekker előreláthatóan 2022 októberében fog megjelenni.

GWENT: The Witcher Card Game
GWENT: The Witcher Card Game
GWENT: The Witcher Card Game
Megjelenés: 2018. October 23. (PC)
Műfaj: Kártyajáték
Fejlesztő: CD Projekt RED
Hozzászólások: 3
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ABorealis27 avatar
A Thronebreaker: The Witcher Tales zseniális lett. A játékmenet, a sztori az őrült csavarjaival és lehetetlen döntési helyzeteivel, a voice acting, az art design, mind kiváló benne, bele is ment vagy 40 órám. Remélem valami hasonló, kampánnyal ellátott cucc lesz ez is.
2
0
0
0
Legendrush27 avatar
Az egyetlen tevékenység amit utáltam a Witcher 3-ban. Ez már a harmadik ilyen amit kiadnak.
1
2
0
0
bitpork avatar
Mondjuk a különálló GWENTet addig csiszolták h lelpétem a beta probramból annyira kaga lett.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció