Új Cyberpunk 2077 játékmenet demót kapunk az E3-on

Szerző: xoki | 2019. May 23. | hír | 20 hozzászólás

A Cyberpunk 2077-en a CD Projekt Red már régóta dolgozik, de egyelőre nem tudni, pontosan hol is tartanak. Különböző spekulációk alapján a játék akár az idei év végén is megjelenhet, de sokak szerint még várnunk kell néhány esztendőt.

A fejlesztők korábban elárulták, hogy idén ismét jelen lesznek az E3-on, és most már azt is tudjuk, körülbelül mire is számíthatunk tőlük az eseményen. A hamarosan elrajtoló E3 idején a fejlesztők fogják bemutatni a játékmenetet, viszont a résztvevők sajnos nem próbálhatják majd ki a játékot. Egyszer már láthattuk a játékmenetet, viszont a fejlesztők állítása szerint azóta sok minden megváltozott, ezért az idei bemutató sok mindenben eltér majd. Szerencsére minden résztvevő számára látható lesz a bemutató, illetve ennek köszönhetően a játékmenet gyorsan felkerül majd valamelyik videómegosztóra is, hogy azok is megnézhessék, akik nem lehettek ott személyesen.

A CD Projekt Reden belül nemrég szóba került a „crunch”, vagyis a fejlesztési időszak végén jelentkező utolsó nagy hajrá, amely több órás túlórához is vezethet a cégen belül, de ezúttal sokkal emberibben próbálnak ehhez hozzáállni. Mivel most hozták fel a témát, így sokan továbbra is abban hisznek, hogy idén meg is jelenik majd a játék. Remélhetőleg az E3-on végre megtudjuk, mikor számíthatunk rá.

Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Megjelenés: 2020. December 10. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: CD Projekt RED
Hozzászólások: 19
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
tamas98765 avatar
Valakinek feltűnt már hogy a mai AAA-s cimek early access-ek igazából?
Roadmap meg minden fost csinálnak de normális játék lassan semmiből sem lesz és ezért elkérnek 18eFt-t elszomoritó 😞
De örüljünk mert ha a CDPR csinálja akk az ***a lesz 😀
0
0
0
0
ABorealis27 avatar
Játszható demó? Minek az? Ez nem egy Doom vagy valami multis lövölde, ahol az irányítás és a harcrendszer a lényeg. Akinek hiányzik a lövöldözés menjen Warframezni ingyen.
A tavalyi, földbe döngölő 48 perces demó is bőven elég volt már, a mostani, fejlesztéssel fellépő változtatások utáni már csak egy extra lesz. Én csak egy dátumot kérek és egy preorder buttont 😃.
Na meg a másik, jótékony homály lepte AAA-s címüket.
0
0
0
0
Andris18 avatar
Megjelenik egy játék, reklámozzák, megveszed, játszol > éveken át "szivárog" pár dolog amik a végkifejletben lehet nem is úgy lesznek, magasabbak lesznek az elvárásaid, amikor kijön a játék már nem is fog kelleni
0
0
0
0
💬 2
Doge avatar
@Andris18: Igaz, csak nem a CDPR-re.
0
0
0
0
ulver01 avatar
@Andris18: CDPR-ben nem kell csalódnod majd 😉
0
0
0
0
Fenimor avatar
Emlékszem "anno" semmit nem tudtunk egy adott játék fejlesztéséről, egyszer csak hallottuk innen-onnan hogy megjelent egy új lövölde vagy autós game. A mai nagy net társadalmunkban ha felröppen egy hír, vagy hivatalosan is megerősítenek valami stuffot, a people egyből rácuppan a témára és körberágja mint blöki a csontot. Ma már elég nehéz titokban tartani valamit - ha egy nagyobb stúdió belevág valami projektbe, ott bizony szinte lehetetlen titkolózni, megy a szivárogtatás ezerrel. Ezzel a tényállással tisztában vannak a fejlesztőplatformok is, szóval elég nagy nyomás nehezedik rajuk a közönség felől. Muszáj villantani valamit, még ha csak egy kis morzsa is az. A játékosréteg meg továbbgondolja, és ott is tényeket lát, ahol nincs is. Nem irigylem a mai fejlesztőket, baromi nehéz lehet balanszot tartani hogy mindenkinek jó legyen.
0
0
0
0
💬 1
TheMenkuPocok avatar
@Fenimor: Pontosan, nem egyszerű a fejlesztőknek. Ha pedig az emberek türelmesek lennének másképp állna a dolog.
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
még várnunk kell néhány esztendőt


Aha, akkor az unokám majd játszhat is vele, ugye? Tök nevetséges ennyire előre beharangozni valamit, játékmenetet mutatni meg aztán pláne. Megunjuk mire kijön.
0
0
0
0
Apor avatar
Mire megjelenik, beakad a gépemen.
0
0
0
0
bitpork avatar
Demo-demo... még ha játszható pulik demo lenne. De csak egy mozgóképet fogunk bámulni 😞
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció