Új animációs Star Wars-sorozat készül

Szerző: xoki | 2020. July 16. | hír | 13 hozzászólás

Kiderült, hogy 2021-ben debütál a Lucasfilm következő animációs sorozata, a Star Wars: The Bad Batch, amely a Disney+ streaming szolgáltatáson keresztül lesz majd megtekinthető.

Az új sorozat a Bad Batch elit- és kísérleti klónjairól fog szólni, akiket először a Klónok háborújából ismerhettünk meg. A Bad Batch tagjai olyan egyedi klónok, akik genetikailag különböznek a többiektől. A mutációnak köszönhetően mindegyikük egyedülálló képességgel rendelkezik, így rendkívül hatékony katonákká váltak. A sorozat a Klónok háborúja utáni korszakban fog játszódni, amikor az említett csapat különböző zsoldos küldetésekben vesz részt és a fennmaradásukért küzdenek, hogy egy új célt találjanak maguknak.

A Star Wars: The Bad Batch vezető producerei Dave Filoni (The Mandalorian, Star Wars: The Clone Wars), Athena Portillo (Star Wars: The Clone Wars, Star Wars Rebels), Brad Rau (Star Wars Rebels, Star Wars Resistance) és Jennifer Corbett (Star Wars Resistance, NCIS) lesznek. A projekben továbbá részt vesz még Carrie Beck (The Mandalorian, Star Wars Rebels) mint társproducer, Josh Rimes (Star Wars Resistance) mint producer, Corbett pedig a projekt vezető írója lesz.

Hozzászólások: 13
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
HARD avatar
Nekem bejön az összes animációs Star Wars történet... Én annak örülnék a legjobban ha Ahsoka feltűnne mondjuk filmben is amiről ugye volt már szó 😃 szeretem jó karakter...
0
0
0
0
no avatar
de ettől függetlenül a mandaloriannak lesz folytatása?
0
0
0
0
💬 2
Scorn Face avatar
Csinálhatnának már egy 18-as besorolású igazi bűnös, sötét, durva sorozatot. Az nagyon adná...
0
0
0
0
💬 5
no avatar
@Scorn Face: És abból hogy adna el a Disney plüssfigurát a gyerekeknek a Tescoban, Auchanban, Walmartban?

https://i.pinimg.com/236x/b3/98/19/b398196e871f64e71b2595601a0966ed.jpg
0
0
0
0
WeKing avatar
@Scorn Face: Sajnos ilyen nem nagyon lesz 😀 Pedig bőven lenne potenciál a frencsájzban csak hát családbarátnak/gyerekbarátnak kell lennie mindennek is..
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@WeKing: Kivételeket lehetne teremteni, nem muszáj mindennek családbarát/gyerekbarátnak lennie. Vannak dolgok, amik attól szépek, hogy csak egy bizonyos rétegek készülnek, és így nem kell butítani hanem, nyersen lehet szervírozni.
A The Mandalorian-t képzeld el nyersebb, korhatáros kiadásban.

De igen, igaza van egyhamar nem lesz 😞
0
0
0
0
Kiki4444 avatar
@Scorn Face: Scorn Face:
Igazat szóltál,szívemből szóltál.😀
Marvell sorozatba is vannak 16+ besorolású részek mégis carja a pénzt a Marvell univerzum.
Egyébként 18+ nem kell, pl. Ryan közlegény megmentése is +16-os,szóval a látványos akcióhoz és Darkos hangulathoz nem szükséges az R-es besorolás.
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@Kiki4444:
Egyébként 18+ nem kell

Igen, ha a részeken átívelő hangulat és a képi megjelenítés továbbá a rendezés (meg a sok más tényező) mind a helyén van, akkor valóban elég lenne csak egy 16-os besorolás.
0
0
0
0
Kiki4444 avatar
Remélhetőleg a Clone Wars minőségét hozza,nem a gagy Rebels-ét.Disney az alacsony korhatár mániájával rengeteget árt a Star Wars-nak. Mandalorian eléggé bejön,viszont az akció jelenetek nagy része csapnivaló,akárcsak a mozifilmeknél,köszönhetően a családbarát besorolásnak(12+).
Lehangoló belegondolni hogy Obiwan és a többi sorozatnál is ugyanerre számíthatunk, sajnos a játék idő nem elhanyagolható részét teszik ki a lövöldözős jelenetek, elmegy a kedvem hogy előre tudom, ezek a jelenetek csak történet vezetésnek van beleszuszakolva,vizuálisan semennyire se funkcionálnak.
0
0
0
0
Memento Mori avatar
Ezt a logot mindig félreolvasom Bad Bitch-nek. 😃
0
0
0
0
💬 1
Tibi86 avatar
@Memento Mori: Valahogy én is mindig 😂😂😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció