Új AAA címen dolgozik a Life is Strange: Before the Storm fejlesztője

Szerző: Pafry | 2021. February 02. | hír | 2 hozzászólás

A Deck Nine Games 2017-ben nagy sikerű előzménysztorit csinált a Dontnod szintén számos díjat bezsebelő játékához, a Life is Strange-hez, emiatt a fejlesztőgárdára a média is immáron jobban odafigyel.

Felkerült egy álláshirdetés, melyben a fejlesztő „egy nem bejelentett AAA single player kalandjátékhoz keres vezető programozót”, ez pedig egyből találgatásokra adhat okot. Az is bizonyos, hogy legalább egy, jelenlegi generációs konzolra is megjelenik majd, mivel a hirdetésben szerepel, hogy szükséges egy ilyen konzolra való programozásban szerzett tapasztalat. Mivel ennél több nagyon nem derült ki a hirdetésből, akár egy új IP-ről is szó lehet, amelyet szerencsés esetben még idén bejelenthetnek. Azonban könnyen lehet, hogy a Life is Strange széria folytatását forgatják a fejükben, mivel a játékkal és minden hozzá kapcsolódó megjelenéssel a Deck Nine Games fog foglalkozni a jövőben, amióta a kínai Tencent felvásárolta a Dontnod csapatát.

Mindenesetre a mai napig nagyszerű élmény visszatérni a Life is Strange világába, így a széria rajongói joggal lehetnek izgatottak a bejelentés miatt az elkövetkező időben.

Life is Strange: Before the Storm
Life is Strange: Before the Storm
Life is Strange: Before the Storm
Megjelenés: 2017. August 31. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Deck Nine Games
Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
lopika avatar
Ahogy megpillantottam ezt a képet majd kiugrott a szivem miközben olvastam, imádom ezt a játékot! Chloe Price <3 <3 <3. Annyira örülnék ha lenne folytatása...Szerintem Maxék és Seanékkel együtt is lehetne vagy külön-külön folytatásként, nem tudom 😃
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
Itt az oldalon lemaradt, de szerintem elég fontos hír. Kína (tencent) már a Dontnod-ba is befészkelte magát. Ha ez így folytatódik, akkor bizony sötét jövő vár a video játék iparra.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció