Úgy tűnik, 2023-ban mégis lesz új Call of Duty-játék

Szerző: xoki | 2023. February 14. | hír | 10 hozzászólás

Hónapok óta hallani lehet az Activision erre az évre kigondolt Call of Duty: Modern Warfare 2 kiegészítővel kapcsolatos terveiről, ellenben a legfrissebb információk alapján teljesen megváltoztatták azt.

A Call of Duty széria eddig minden évben új résszel bővült ki, de 2023-ban ez a kiegészítő váltotta volna ki a széria fő vonalán elhelyezkedő játékot. Mint kiderült, a terveket megváltoztatták, ugyanis a Sledgehammer kiegészítője azóta saját játékká nőtte ki magát.

Az egyéves kihagyással extra évet adtak volna az Infinity Ward legújabb játékának a piacon, miközben a korábban említett tartalmi frissítéssel: új többjátékos pályákkal és friss kampány tartalommal tartották volna fenn a játékosok érdeklődését. Az Insider Gaming értesülései szerint ez a DLC már különálló játékként kezelendő, amely egy újabb Modern Warfare címmé válhat a végére. A jelek szerint vita folyik a játék esetleges címéről, például, hogy Modern Warfare 3 legyen, avagy sem.

Úgy tűnik, az Insider Gaming az idei játék tervezett bétatesztjeivel kapcsolatban is rendelkezik belsős információkkal. Az első állítólag októberben várható, miközben az előrendelők korai hozzáférése november 2-án esedékes. A teljes játék pedig november 10-én érkezik.

Hozzászólások: 10
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
ez úgy vicc ahogy van a régi mw2 egy isten volt én nagyon szerettem szét függtem a 2019 mw is elment 1 évig kb aztán szét cincálták meg stb volt a cold war,vanguard az kuka nálam és ez a "új" mw 2 meg egy isten káromlás nem elég a BF szétesett ahogy van de a COD is áhhhh itt vannak bajok
0
0
0
0
💬 4
santakigyo avatar
@rajmund12: Furcsa,nekem a Vanguard kampánya nagyon bejött.A zombis modja is jó.Miközbe játszottam nem értettem mi a baj vele.
Persze megértem ha más nem így érez.
0
0
0
0
MrPAYER avatar
@santakigyo: Vanguard szerintem se volt olyan rossz mint sokan állítják. Az MW2019 motorját használta a Cold War-al ellentétben, na igen, a CW volt botrány szerintem a 15 éves IW 3.0-al. Eskü olyan volt a játék mintha 10 évvel ezelőtt adták volna ki.

Vanguard-al a legnagyobb baj ez a gyerekes kinézet, godzilla vs kong, snoop dog operátor a második vh-ban téma volt. Amúgy technikai oldalról meg content szintjén egy rendes iparos munka.
0
0
0
0
no avatar
@santakigyo: nem tudom engem nem fogott meg de őszintén mostanában nincs semmi olyan kimagasló FPS ennyi év codozás után kicsit fájó igy látni ezt a franchise-t 2019 MW-re néha felszoktam menni de azt se érzem már úgy meg amikor megvettem megjelenés után 1 évre rá kaptam friss accountal friss játékkal shadow ban 2 hétig szenvedtem csalók között az kicsit megingatott + amikor aznap felmentem supporthoz a activ support megmondta nincs refund mondom k....
0
0
0
0
santakigyo avatar
@rajmund12: Az új multijaval annyi a bajom,hogy csal a gép.Kajak nem hittem el,de egyik körbe alig tudnak leszedni, bárkire rálövok instant kill,a következő körben meg fordítva....rángat a fegyver, hiába lövök nem ad be semmit,persze engem minden azonnal megöl.Elinte azthittem csak biztos ilyenekhez sorsolt a gép,sokkal jobbak.....de idővel rájöttem ez nem,nem lehet.Elismerem ha bamba vagyok és közel se játszok jól,de amikor csak a feje látszik ki és mutatja is találatot de semmi,a következő körben meg lábon lövöm és one shot one kill akkor elgondolkodik az ember,hogy mi a wtf?
De úgy tudom ez nem egyedi probléma.
0
0
0
0
kismadar avatar
Pedig már fontolgattam a cölibátust, ha idén nem jött volna új Cod!
0
3
0
0
MrPAYER avatar
Várható volt, lehet eladásokban nem, de játékos aktivitásban hatalmas bukta az MWII, a playerbase 75%-al csökkent megjelenés óta. Nem csoda, konkrétan trehányabbul néz ki mint az idén 4 éves MW, az embernek az az érzése mintha egy mobil játékot portoltak volna PC-re. Seasonal content is nevetséges, gondolom az idei epizódra tartogatják ami alapvetően a jelenlegi epizódba kellene, hogy érkezzen.

"Ratyi a játék"

A: Kijavítani a hibákat, feltölteni eredeti, egyedi tartalommal a játékot, éreztetni a játékossal, hogy nem a semmire költött el 70/100 eurót.

B: Szándékosan visszatartani a contentet, hogy idén lehessen eladni újra teljes áron, beleszarni magasról, hogy alapvető funkciók nem működnek a megjelenés után 4 hónappal. Minden erőforrást egy következő epizódra csoportosítani, a jelenlegi gennyedző, félkész, alpári, proli, semmirevaló, temetni való hulladékot pedig hagyni megdögleni.

Activision: BÉBÉBÉBÉBÉBÉBÉ
1
0
0
0
💬 1
thug85 avatar
Mondanám, hogy meglep a dolog, de nem. Az lepett volna meg ha tényleg kibírnak egy évet úgy, hogy nem adnak ki új részt. De amíg a COD egy pénznyomda addig bolondok lennének ezt nem kihasználni.
1
0
0
0
💬 1
MaximumGame avatar
@thug85: A vásárló bázis főleg Amerika.. És a Konzol nagyrészben.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció