Ubisoft Forward 2024 összefoglaló

Szerző: xoki | 2024. June 11. | hír | 9 hozzászólás

A 2024-es Ubisoft Forward a kiadó közeljövőben érkező játékaira fókuszált, így ezúttal elmaradtak a nagy bejelentések. A bemutató nagy részét a Star Wars Outlaws és az Assassin's Creed Shadows tette ki, de például a Skull and Bones, a Rainbow Six Siege, az XDefiant, a The Crew Motorfest és a Prince of Persia: The Sands of Time remake is felbukkant.

• A show a Star Wars Outlaws részletes játékmenet bemutatójával indult.

• Új pályák, fegyverek, játékmódok és frakció is érkezik az XDefiant első szezonjával, július 2-án.

• A Skull and Bones közelgő szezonjairól és a PvP-ről szólt a játék Ubisoft Forwardos előzetese.

• Idén 35 éves a Prince of Persia franchise, és a bemutatón három különböző játék is felbukkant: a Prince of Persia: The Lost Crown, a The Rogue Prince of Persia és a Prince of Persia: The Sands of Time Remake. Utóbbiból sajnos nem mutattak semmit sem, de igazából túl korai is lenne, hiszen ezúttal 2026-ra ígérik a felújítást.

Avatar: Frontiers of Pandora - The Sky Breaker Story Pack trailert kaptunk.

• Idén novemberben indul a The Crew Motorfest Year 2.

• Úton az Anno 117: Pax Romana.

• Szeptemberben érkezik a Monopoly digitális adaptációja.

• Bemutatkozott a For Honor: Year 8 Season 2.

• Hosszú betekintést kaptunk az Assassin's Creed Shadows játékmenetébe.

Star Wars: Outlaws
Star Wars: Outlaws
Star Wars: Outlaws
Megjelenés: 2024. August 30. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Ubisoft Massive
Hozzászólások: 9
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
santakigyo avatar
A Star Warsban bíztam, de ez a gameplay nem győzött meg.
Látvány az jó, ahhoz értenek azt tudom, de már a videó nézése közben meguntam a játékot.
0
0
0
0
MrPAYER avatar
Hát az Anno-n kívűl túl nagy meglepetések nem voltak. Végülis van egy közepesnek kinéző open world SW játékunk ami gameplay-t tekintve gondolom Avatar FOP + AC + FarCry copy paste mix, illetve egy AC-énk, ami valószínűleg hozni fogja a standerdet, de egyelőre nem látom benne azt a kimagasló "húha" faktort mint mondjuk anno az Origins-nél, de biztosan jól fogok vele szórakozni és gyönyörűen megalkották Japánt, szóval legalább egy végigjátszás benne lesz.

Nekem nagyon hiányzik egy Ghost Recon és/vagy egy Splinter Cell a listáról, esetleg egy R6S folytatás mint a CSGO->CS2, vagy ne adj Isten, de ez az Ubinál tényleg bőven a sciene fiction kategória: egy új AAA IP.
0
0
0
0
💬 4
raw_god93 avatar
@MrPAYER: Ghost Recon és Splinter Cell-t sajna felejthetjük egy jó darabig. Azt nyomatják ami most már be van bőven járattatva.
AC-ra kíváncsi leszek majd, mennyire lesz játszható és jó.
0
0
0
0
MrPAYER avatar
@raw_god93: Pedig elvileg készül náluk egy új GR játék Project Over kódnéven, de akkor ezekszerint az majd csak 25' végén vagy 26'-ba jöhet leghamarabb.
0
0
0
0
raw_god93 avatar
@MrPAYER: Lehet. De igazából én már sokat nem várok az Ubitól. Meg nagyon egyik cégtől se. Nagyon nincs már ötlet, amire azt mondanám, hogy húúú b@szki ezt megveszem, mert kell.
Főkként úgy, hogy már mindenhol jelen van a Remake/Remaster.
Egyszerűen maradandó ötlet nincs, mert már mindent megcsináltak ami kellett.
Nem azt mondom, hogy nem játszok el velük, de érződik már, hogy csak a grafika van toppon, azzal versenyeznek, semmi többel.
0
0
0
0
MrPAYER avatar
@raw_god93: A síkképernyős videójáték kb. az evolúciós fázisa tetején járhat, egyszerűen nincs már hova fejlődni. Egyedül a látvány és az audio még az ami esetleg tud fejlődni, de pusztán ezektől nem fogsz jobbnak érezni egy játékot. Régen szignifikánsabb volt 1-1 előd és folytatás közötti különbség, mert a játékmechanikai elemek még nem voltak feltalálva.

Szerintem nem igazán létezhet már olyan új elem amit még ne láthattunk volna, ha valamire azt mondják "új", az igazából kettő vagy több korábbinak az egyvelege.

Az igazán nagy ugrást az jelenthené amikor a játék magára az érzékelésre hat, hasonlóan mint pl. 4d imax a moziban. (nem azt mondom köpjön szembe vérrel a monitor amikor Kratos levágja valaki fejét baltával, hanem akár neurológiai kapcsolat, stb.)

Ismerjük már a sót, cukrot, hagymát, zsömlét, húst, paradicsomot, bacont, ketchupot, majonézt.... de az, hogy a hagymát nyers állapot helyett összekeverjük cukorral és felrakjuk főni, hogy hagymalekvárt kapjunk és majd azt tesszük a hambiba attól ez még nem egy új étel, csak az összetevőkkel való játszadozás csupán.
1
0
3
0
Petraaa avatar
Tényleg nagyon szuper volt, nekem is jobban tetszett az összesnél, bár a VR srácokkal néztem és az mondjuk elég sokat hozzátett. :D
0
0
2
0
Nonetxpr avatar
Nem volt ez rossz. Az élő zene nagyon király volt.
0
0
0
0
TommyVercetti0_X avatar
Sok újdonság nem volt sajnos nem igazán vitték túlzásba :D
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció