Ubisoft Connect-exkluzív lesz PC-n a Star Wars Outlaws és az Avatar: Frontiers of Pandora

Szerző: xoki | 2023. June 22. | hír | 26 hozzászólás

A Ubisoft felfedte, hogy a Star Wars Outlaws és az Avatar: Frontiers of Pandora PC-s változata kizárólag saját áruházukból lesz beszerezhető a megjelenéskor. Tehát jelen állás szerint a kiadó két legjobban várt játéka egy ideig elkerüli az Epic Games Store-t és a Steamet is.

Az információ a játékok hivatalos weboldaláról származik, ahol mindkét címnél csak a Ubisoft Connectet tüntették fel PC-s áruházként, miközben a The Crew Motorfest és az Assassin's Creed Mirage esetében az Epic Games Store is jelen van a platformlistában.

Valószínűleg csak ideiglenes exkluzivitásról van szó, illetve a megjelenésig a feltüntetett platformok listája is kibővülhet még. A Ubisoft 2023. december 7-én tervezi kiadni az Avatar: Frontiers of Pandorát, míg a Star Wars Outlaws 2024-ben várható.

Star Wars: Outlaws
Star Wars: Outlaws
Star Wars: Outlaws
Megjelenés: 2024. August 30. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Ubisoft Massive
Hozzászólások: 26
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
cabus26 avatar
uborkafos 😂😂🤣🤣🤣
0
2
0
0
tamas98765 avatar
Nembaj, legalább mire megjelenik Steamre addigra legalább már játszhatóra lesz patchelve a játék. :)
0
0
0
0
💬 1
kismadar avatar
@tamas98765: Ubisoftnál az se biztos. 😂
1
0
0
0
kismadar avatar
Végülis az EA, és a Ubisoft mindig így kezdi, és mégis elég gyorsan kikötnek a steamen... 😆 Ezeket a köröket már rengetegszer megjárták, jó lenne most már tanulni belőle!

Ubi játékokról: Ez az átskinezett Far Cry(Avatar játék) egyáltalán nem hozott lázba eddig, viszont a Star Wars játék eddig meglepetés volt. Igaz ahogy ismerem a Ubisoft munkásságát ez is a már csontig lerágott sandbox elemeikkel lesz felhígitva, mindenesetre követni fogom játékot a megjelenésig! Talán ezt nem csúsztatják majd 3x-4x, bár nagy általánosságban úgy szokott lenni... Bezzeg a futószalag játékok mindig időben jönnek. 😁
0
0
0
0
💬 4
kovb677 avatar
@kismadar: Nincs baj vele, sok játék legelőször a kiadói launcherre jön ki mint cp2077 gog-ra, új jedi survivor EA-ra, Forza 5 Microsoft Store, most meg ubira jön ki, far cry meg ac mindig ubis játék volt. Ubi és ea launcher kifejezetten stabilnak mondható Microsoft Store meg bevan építve a windowsba alapjáraton.
0
0
0
0
kismadar avatar
@kovb677: Szerencsére engem már nem nagyon érintenek ezek a launcherek, csak a régibb steames játékokkal játszok mostanában számítógépen. De egyik launcherrel sincs különösebb bajom amúgy, ha valamihez újra kedvet kapok, akkor leszedem a hozzá tartozót. Mindegyiken több tucat játékom van. 😁
0
0
0
0
kovb677 avatar
@kismadar: Nekemis dettó. Most hogwarts legacy-t nyomom közel vagyok végéhez utána forza5-özök microsoft storen keresztül vagy prince of persiázok ubi launcherbe
1
0
0
0
kismadar avatar
@kovb677: Jó játékot kívánok. 😁
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Nagy otlet volt a reszukrol. :)
0
2
0
0
💬 1
tamas98765 avatar
@HeyJoe-PCRPG-HUN: ***a a szinted :D
0
0
0
0
DDarkness avatar
Hmmm. Az Ubi csillagos ötösre vizsgázott, a "Hogyan adj el keveset a játékodból" tananyagból. Aztán tág szemekkel és szájjal állnak, hogy "Há' mé' nem veszik a gímet?".
0
0
2
0
💬 9
xCube avatar
@DDarkness: Nem vagyok biztos ebben. Sokan teljes mértékben letojják, hogy milyen platformon lehet elérni a játékot.
3
0
1
0
Belchior10 avatar
@xCube: Hidd el, hogy jóval többen vennék meg, ha Steamre is jönne, attól függetlenül, hogy a Ubi kliensét mindenképpen használni kell ezekhez a játékokhoz.
0
0
0
0
xCube avatar
@Belchior10: Hosszú távon igen, de hosszú távon elérhető lesz Steam -en is. Az első napos (hetes / hónapos) vásárlók zömét egyáltalán nem érdekli a kliens, a játékot akarják.
0
0
0
0
no avatar
@xCube: Nem beszélve arról h Steam még rá teszi a hasznát, szóval jóval drágább is lesz, mint az ubi store-s ára :D Így eleve jobban megéri nem Steam-en vásárolni... Csak vmi akció keretén belül... és pont ezért nem sietnek manapság a Steam-es felrakással. A felhasználó tábor 95%.-a nem tudja, hogy a Steam a legdrágább játék kiadás szempontjából :\
0
0
0
0
kovb677 avatar
@csak1nick: Na igen, én ott veszem ahol legolcsóbb álltalában kiadói launcherre meg official authorized resellerektől mint gamebillet meg joybuggy vagy más. Microsoft Store-ban is vannak akciók és már lehet paysafecardal is fizetni. pl Forza sorozat microsoft storén található meg
0
0
0
0
tamas98765 avatar
@csak1nick: Szerintem valamit elnéztél mert én nem látom hol olcsóbb saját launcheren a játékaik.
Én csak azt látom hogy ami van akciósan az olcsóbb.
Ami megjelenik egysem olcsóbb semmivel sem mint máskor ugyan úgy 60$/€ náluk is.
0
0
0
0
kovb677 avatar
@xCube: Nekem nincs baj ubi kliensel, sokkal gyorsabban tölt és valamicskét stabilabb is persze ez személyes vélemény.
0
0
0
0
PoPet avatar
@xCube: Pontosan, engem aztán rohadtul nem érdekel, hogy egyszer felrakok 4-5 progit, aztán melyiket indítom, ha X játékkal játszani akarok. Veszem ahol olcsóbb, illetve elérhető.
0
0
0
0
kovb677 avatar
@PoPet: Igen, énis így vagyok ezzel, felőlem lehet 7 launcher is a gépemen. gog-ot annyira nem szívlelem holott vannak ott játékaim de a többit simán feldobom.
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
Tök mindegy .Ha Steamen vettem volna meg akkor is ezen a hulladékon keresztül indulna el.
0
0
0
0
💬 5
kovb677 avatar
@zsiroslangos: Ahhoz képest ez a "hulladék" sokkal stabilabban fut mondom ezt úgy hogy nekem fentvan mindkettő.
0
0
0
0
tamas98765 avatar
@kovb677: Attól függ, mihez képest stabilabb? Mert szerintem zsíros arra gondolt hogy a Steam jobb.
És szerintem is egy rakat hulladék a connect: ocsmány, mikor megnyitod tolakodó felugró ablak(amit azóta VÉGRE patcheltek) és csak egy plusz program ami fut feleslegesen
0
0
0
0
kovb677 avatar
@tamas98765: Ha önmagában csak ubi-n van meg a játék akkor nem kell kettő programnak futnia. Akkor Steamból ki lehet nyugodtan lépni de igen így muszáj sajna ha Ubis játékokat Steamre veszel meg akkor ez a szituáció áll elő.
0
0
0
0
tamas98765 avatar
@kovb677: Csak ezzel az a probléma mint ahogy szerintem nagyon sok embernek igy nekem is a játékok nagy része Steamon van értsd minden 1 helyen.
Így mikor fent áll a lehetőség akkor a meglévő könyvtáram gyarapítom nem szeretnék egy újat kezdeni.
A másik amit nem értek hogy a rockstarnak mi értelme volt saját launchert készíteni lassú használhatatlan és van rajta kb 4-5 játék
0
0
0
0
kovb677 avatar
@tamas98765: Amúgy rockstar lancher elég korrekt, igaz én steamtól függetlenül telepitettem mert pl gta 5 meg a rdr2 ott van meg és nem steamen. Igen láttam hogy lassú ha epic-ból vagy steamból inditsák akkor valamiért lassú de ha külön inditod akkor nem, fura. Letöltési sebesség villámgyors mind az ubin mind a R launcheren.
Igen sokan szeretik 1 helyen tárolni összes játékot nem akarnak ezer launchert ez is érthető
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció