Turing: új GPU az Nvidiától?

Szerző: xoki | 2018. February 13. | hír | 8 hozzászólás

A Reuters egyik cikkében említésre került egy új, Turing nevet viselő GPU, amely akár már a következő hónap folyamán meg is jelenhet.

A korábban említett Ampere után ez a második felbukkanó széria név, ezért most már majdnem biztosra vehetjük, hogy egy új Nvidia GPU van készülőben, amely az elkövetkező hónapokban jelenhet majd meg. Az Ampere, a Turing vagy akár egy teljesen másik termékről is lehet szó, amelynek leleplezésére legkorábban valószínűleg a márciusi GTC idején fog sor kerülni.

Hozzászólások: 8
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
yericho500 avatar
bányászoknak lessz csinálva kimondottan! ezzel akarják a gamereket megmenteni! reméljük az árak is csökennek ennek hatására!??? 😀 😊
0
0
0
0
💬 1
P Mark avatar
Minél előbb megtudnám az árát. Most tervezek venni egy GTX 1050Ti kártyát de... khmmbányászokkhmm. Lehet, hogy inkább gyűjtenék több pénzt és inkább erre költenék. Addig is, még 2-3 hónapot kibírok a GT 730-al! Szerintem viszonylag olcsó, és az árához képest nagyon jól teljesít. Csak legyenek róla hírek minél előbb
0
0
0
0
💬 4
vyne avatar
@P Mark: 730volt nekem is,de valami borzasztoan teljesitett..Azota mar egy 1060 at nyuzok,hal istennek😃 (Eg es fold)
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@vyne: A fermi lapkás az lényegében egy GT430.
0
0
0
0
pcboy avatar
@P Mark: Az 1050 ti-vel teljesen megvagyok elégedve, nem mondom hogy rossz de fél éve van meg és már jelent meg olyan játék amit ultrán nem tudnék 60fpsel játszani.
0
0
0
0
V1VOnX avatar
@pcboy: AC ORIGINS például 😃 . Evil within 2, folytathatnám még 😃
Ne essünk túlzásba azért azzal a kártyával.
0
0
0
0
xCube avatar
Sűrűsödnek a hírek, lehet hogy tényleg jön valami mainstream cucc.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció