TPS módot kapott a felújított Borderlands GOTY Edition

Szerző: xoki | 2019. April 11. | hír | 5 hozzászólás

A Borderlands 3 bejelentését követően valószínűleg sokan kedvet kaptak a korábbi részek végigjátszásához. A Borderlands 1, 2 és a The Pre-Sequel játékok mind megújultak valamilyen módon, de a legészrevehetőbb változások az első résznél vannak jelen, ugyanis a játék sokkal szebb lett, illetve néhány technikai újítást is kapott, ezért a következő rész megjelenése előtt érdemes újra kijátszani.

Ha esetleg ez nem lenne elég ok az újrajátszásra, és egy teljesen új élményre vágytok, akkor az alábbi modot érdemes kipróbálni. A mod egy külső nézetes játékot csinál a Borderlands GOTY Enhanced verziójából. A készítő közzétett egy videót, hogyan is néz ki TPS módban a játék:

A leírásból kiderül, hogy a mod nem tökéletes, és néha muszáj visszaváltanunk FPS módba. Távcsöves fegyverek esetében a célzásnál FPS módra vált a játék, majd vissza TPS-be, ha befejeztük. Tárgyak felvétele, illetve az interakció tökéletesen működik. Az online játék esetében csak a host használhatja ezt a módot.

A modot itt találjátok.

Borderlands Game of the Year Enhanced
Borderlands Game of the Year Enhanced
Borderlands Game of the Year Enhanced
Megjelenés: 2019. April 03. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték
Fejlesztő: Blind Squirrel Games, Gearbox Software
Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Mesterlovesz avatar
Fortnite edition.
Spoiler!
Utálom a TPS-t amúgy 😃
0
0
0
0
no avatar
Annak idején a C&C Red Alert 1 első kiegészítőlemeze a Counterstike volt hasonlóan beharangozva:
- 6 új egység

Kiderült, semmi új nem volt, az egységek grafikája sem lett módosítva, csak a tulajdonságaik lettek az akkor már ismert rules.ini átírásával. A legtrehányabb kiegészítő volt amit a Westwood kiadott a kezei közül.
De érezhették a törődést, és ekkor még csak 1997 volt, mert a következő kiegészítőben, az Aftermath-ben ezt nem merték ismét meglépni, ott már ténylegesen készítettek új egységeket, új külsővel (Chrono tank, Tesla tank, M.A.D. tank, Missile submarine) és új fegyverekkel.
0
0
0
0
susguy avatar
""""""Mod"""""".
Pár sort kell átírni egy .ini fájlban és kész, nem mellesleg erre már az eredeti játéknál is rájöttek kilenc éve [LINK]. Még csak az átirandó rész sem változott.
Tényleg ennyire érdekes ez? Ha nem epicről szól egy cikk akkor random játék modokról? Biztos én vagyok ennyire finnyás hogy nem érdekel egy kilenc éves .ini fájl átírása, de valahogy nehezemre esik komolyan venni a cikkeket mostanában, pedig korábban nagyjából jól lehetett informálódni az új dolgokról.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció