Továbbra is tervben vannak a Cyberpunk 2077 kiegészítők

Szerző: xoki | 2022. April 12. | hír | 4 hozzászólás

A CD Projekt Red remekül halad a Cyberpunk 2077 foltozgatásával, és bár a frissítések nem túl gyakoriak, az 1.5-ös patch, illetve a next-gen változat megjelenése számos ígéretet teljesített. A játék minőségéről ettől a ponttól a legtöbben pozitívan kezdtek el beszélni, de természetesen még mindig sok munka vár a fejlesztőkre.

Miután a hibajavításokra kezdtek el fókuszálni, az extra tartalmak háttérbe szorultak, de a stúdió most megerősítette, hogy nem feledkeztek meg a kiegészítőkről. Kettő, The Witcher 3-szintű kiegészítőről lehetett hallani, de a fejlesztők valójában csak egyet erősítettek meg hivatalosan.

Most pedig egy Twitch stream alatt a Cyberpunk 2077 direktora, Paweł Sasko kifejtette, hogy konkrétumokat nem oszthat meg a jövőbeli terveikről, de annyit azért elárult, hogy készülnek a kiegészítők. Ezek között biztosan ott lapul az első, történet orientált DLC, illetve valószínűleg a második is a történetet bővíti majd ki. A megjelenés után felfedezett temérdek hiba miatt elkaszálták a játék többjátékos spin-offját, így előfordulhat, hogy a közeljövőben egy kiegészítő formájában azt is kiadják majd.

Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Megjelenés: 2020. December 10. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: CD Projekt RED
Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Megvan egy ideje, de a kezdeti bakik miatt felhúztam magam, nem játszottam vele... most mással játszok, de ez lesz a következő game amit leporolok... remélem az 1.5 már jól működik.
0
0
0
0
Payphoner avatar
Egyébként csak nálam fut pontosan ugyan úgy mint megjelenéskor? Azért annyira potato hardverem nincsen, és mégis nekem kb beállítástol függetlenül ugyan úgy fut. Lowon se nagyon szeret 60 fölé menni de magas beállításokkal sem megy nagyon 40 alá. Szóval még ha bug fix volt is optimalizálni szerintem semmit sem sikerült. Én megjelenés első 1-2 hetében játszottam végig és nekem úgyis jó volt az élmény. Az 1.5 patch megjelenésével bele kezdtem újra és semmi új élmény nem ért
1
0
0
0
💬 1
TheMenkuPocok avatar
@Payphoner: Nekem patchenként volt észrevehető változás, kb 1-2 hónapot toltam vele (~100h 1 végigjátszás), és a végére már több grafikai beállítást fel tudtam húzni. Azóta nem próbálkoztam vele, inkább megvárom az első kiegészítőt.
0
0
0
0
bitpork avatar
Nana, minimum egy teljes új 100+ órás sztorit kell adni!
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció