Tovább bővült a The Witcher-sorozat 2. évadának szereplőgárdája

Szerző: Pafry | 2021. March 24. | hír | 0 hozzászólás

A Netflixen futó, elsősorban a Vaják regényeken alapuló The Witcher-sorozat 2019 végén hatalmas sikert aratott a rajongók, és úgy általában a streaming platform nézői körében. A Netflix olyan biztos volt a sikerben, hogy még az első évad megjelenése előtt berendelte a másodikat, amiről immáron sorra derülnek ki a részletek.

Ezúttal több, a második évad során feltűnő karaktert alakító színészről került le a lepel. Mind a könyvekből, mind pedig a játékokból ismerős lehet a hordótestű kém, Sigismund Dijkstra neve, akit úgy tűnik, a Hobbit-trilógiából ismerős Graham McTavish fog alakítani. Codringher szerepét, aki a második évad során egy nyomozó iroda egyik vezetője lesz, Simon Callow veszi majd magára, rá például az Ace Ventura 2 főgonoszaként emlékezhetünk. Az iroda másik vezetőjét pedig Liz Carr játssza.

Philippa Eilhart, a varázslónők vezetőjének szerepe is elkelt, őt a korábban felmerült pletykáknak megfelelően Cassie Clare játssza majd. Nenneke, Melitele egyik papnőjének szerepét az az Adjoa Andoh kapta, akit legutóbb például a Netflix másik sikersorozatában, a Bridgerton családban láthattunk. Felbukkan továbbá egy mágus, Rience is, aki egy Ciri nyomában loholó, alapvetően negatív karakter, szerepét Chris Fulton kapta, aki szintén feltűnt a Bridgerton családban. Utolsóként pedig egy új karakter, Ba'lian is színészt kapott, Kevin Doyle személyében, aki a Downton Abbey-ből lehet ismerős.

Ti hogy vélekedtek a szereposztásról?

The Witcher 3: Wild Hunt
The Witcher 3: Wild Hunt
The Witcher 3: Wild Hunt
Megjelenés: 2015. May 19. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték
Fejlesztő: CD Projekt RED
Hozzászólások
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Elfelejtett jelszóRegisztráció