Menu
Torchlight Frontiers: új információk érkeztek az MMO-ról
Szerző: xoki, 2018. augusztus 16., hír

Megérkezett a Torchlight Frontiers első fejlesztői naplója, amelyben bemutatkozik a játék fejlesztőstúdiója, valamint néhány új információval is szolgálnak a készülő új MMO-ról.

A Runic Entertainment alapítója, Max Schaefer - aki az első két Diablo játékon is dolgozott - hozta létre az Echtra Gamest, ahol jelenleg nagyban dolgoznak a népszerű ARPG folytatásán. A Torchlight Frontiers lesz a széria következő része, viszont elődeivel ellentétben a játék egy akció MMO lesz.

Miután a Runic Entertainment befejezte a Torchlight 2-t, a stúdió egy új stílus felé vette az irányt, amelynek eredménye egy 3D platformer, a Hob lett. Mivel úgy érezték, hogy sok minden lakozik még a Torchlight világában, visszatértek a szériához egy új stúdió keretein belül.

A stúdió bemutatása után a játékról szintén kiderült néhány újdonság. Igaz, hogy egy MMO-ról van szó, de ettől függetlenül egy teljes értékű Torchlight-ot kapnak majd a rajongók. A különbség mindössze annyi, hogy a Torchlight élményt egy nagy, többjátékos világban élhetik át a játékosok.

Ajánló
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 2
Keewie avatar
11 hónapja | 2018. 08. 17. 12:20:29
#
Ha már leköt annyira h ezt játszam diablo 3 helyett akkor tökéletes.
bukta2 avatar
11 hónapja | 2018. 08. 17. 08:43:49
#
nem tűnik rossznak, majd meglátjuk mi sül ki belőle. minden esetre engem érdekel a játék! ;)


Lite versions: