Többjátékos részre utaló jeleket találtak a Far Cry 6-ban

Szerző: xoki | 2021. October 07. | hír | 4 hozzászólás

Alighogy megjelent a Far Cry 6, a Ubisoft máris elkezdte beharangozni a következő Far Cry projektjét, amely állítólag egy többjátékos battle royale cím lesz.

A Far Cry 6 játékosai jelenleg a nyílt világ felfedezésével foglalatoskodnak, és ráleltek néhány elrejtett QR-kódra. Az első ilyen egy kutya nyakörvén található, amely a Netflix Far Cry Blood Dragon show-ját reklámozza.

A másodikat a játék különböző pontjain található fadobozokon találhatjuk meg. Ezt beolvasva egy rövid teasert tekinthetünk meg, amely eléggé titokzatos, de úgy tűnik, a következő Far Cry-játékra utal. Az ikonográfia, a helyszínek és egyéb jelek alapján a rajongók egy része úgy gondolja, az új projekt egy battle royale cím lehet, amely a Far Cry világában fog játszódni.

A Far Cry 6-ról egyébként nagyon sokan pozitívan vélekednek. A rengeteg egyedi és érdekes fegyvernek köszönhetően a játékmenet is sokkal élvezetesebbé vált, amely egy battle royale élménynek is remek alapja lehet. Annyi biztos, hogy a cég készül valamire, és például a QR-kód mellett található „1024” akár egy október 24-ei leleplezésre is utalhat.

Ti örülnétek egy, a Far Cry világában játszódó multiplayer/battle royale játéknak?

Far Cry 6
Far Cry 6
Far Cry 6
Megjelenés: 2021. October 07. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, FPS
Fejlesztő: Ubisoft Toronto
Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
BitVadasz avatar
Én személy szerint örülnék , csak ne battle royale legyen hanem normális multiplayer!
0
0
0
0
MrPAYER avatar
Tuti nem battleroyale, tegnap előtt jelentették be a Frontline-t.. minek egy kiadónak két ugyanolyan játék ráadásul egyidőben? Logikátlan.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Lehet csak a Primal Huntot is megakarják gyalázni.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció