Többjátékos AAA címen dolgozik a Sony újonnan felvásárolt stúdiója

Szerző: xoki | 2023. April 22. | hír | 8 hozzászólás

Miután az év elején lezáródott a Bungie felvásárlása, a Sony most az egykori Bungie alkalmazottakból álló Firewalk Studiost is megszerezte.

A Firewalk Studios 2018-ban alakult, miközben 2021-ben már egyezséget kötöttek a konzolgyártóval egy többjátékos AAA cím fejlesztése kapcsán. Tehát a stúdió még ki sem adta első játékát, de úgy tűnik, a Sonyt teljesen lenyűgözték a munkájukkal, ami a játékuk leleplezése előtti felvásárláshoz vezetett.

A PS Studios vezetője, Hermen Hulst a PlayStation blogon hozta tudtunkra, hogy a Firewalk Studios a PlayStation Studios részévé vált. Állítása szerint a Firewalk egy rendkívül tehetséges csapat otthona, akik jelenleg egy eredeti AAA multiplayer játékot készítenek a PlayStation számára.

A Sony az utóbbi időben számos hasonló egyezséget kötött annak érdekében, hogy a multiplayer és live service címek repertoárját is kibővíthesse. Ezt bizonyítja a szóban forgó felvásárlás is.

Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
kismadar avatar
Hát mi máson dolgoznának? Eddig a normális sztoris exkluzív játékokról szólt a Sony felhozatala, most meg ők is rá állnak egyre inkább a multiplayer, és live service címekre... Ezek a Cod miatt már teljesen meghülyültek. 😆 Alig várom már tőlük is az EA féle bullshitet, hogy "a multiplayer játékoké a jövő".
0
0
0
0
💬 5
no avatar
@kismadar: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
kismadar avatar
Így igaz, ezért volt mindig is öröm az első indítás bármelyik játékukkal is kezdett játszani az ember.
1
0
0
0
bukta2 avatar
@kismadar: Azért ilyen gyorsan ne írjátok le a Sony-t mert kijött egy ilyen cikk... azért ha valaki akkor ők már letettek ezt azt az asztalra, nem kell őket félteni ezután sem,valószínűleg tudják mit csinálnak...
0
0
0
0
kismadar avatar
@bukta2: Ha csak ez miatt a cikk miatt mondanám, akkor még jó is lenne. 😆 Volt nemrég egy lista, amit kiadtak, hogy milyen játékok lesznek 2025-ig, és ezek nagy része multiplayer cím... Lásd Last of Us multi, Horizon multi... stb, és a Bungietól is várható lesz majd valami új játék a Destiny 2(pfejj) új dlc-i mellett!
0
0
0
0
bukta2 avatar
@kismadar: szerintem addig nem baj hogy mozognak e téren is amíg jönnek a minőségi Single game-ek, amíg nem megy azok rovására,tőlem terjeszkedhetnek amerre akarnak :D
1
0
0
0
Pchuszar avatar
@bukta2: Milyen igaz, inkáb több lábon áljanak minthogy csődbe menjenek a többség által egyre unotabb és utáltabb single story gamektől. ui.:(én imádom a story gamekete és sanlálom hogy már nem azok uralják a piacot)
0
1
1
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció