Többjátékos 4v1 Ghostbusters-játék készül

Szerző: xoki | 2022. March 24. | hír | 7 hozzászólás

Az új filmekkel új életet leheltek a Ghostbusters franchise-ba, és ennek köszönhetően hamarosan végre új videójátékot is kapni fogunk.

A Friday the 13th: The Game és a Predator: Hunting Grounds fejlesztőinek új Ghostbusters: Spirits Unleashed című multiplayer játékában 4v1 meccsekben vehetünk majd részt. Értelemszerűen ez 4 szellemirtót és 1 szellemet foglal magába. Az utóbbi bőrébe bújó játékosnak repüléssel, teleportálással, különböző tárgyak megszállásával és csatlósok idézésével kell majd térdre kényszeríteni a többieket.

A Szellem és Szellemirtó karaktereknek saját képességfáik lesznek, vagyis a felszerelés és a képességek is fejleszthetők lesznek. Lehetőség lesz az offline játékra is, ha esetleg valaki gyakorolni vagy egyszerűen csak egyedül szeretne játszani. A matchmaking rendszert pedig nagyban elősegíti majd a teljes cross-play támogatás.

A Ghostbusters: Spirits Unleashed 2022 utolsó negyedévében érkezik majd PC, PS4, PS5, Xbox One és Xbox Series X/S platformokra.

Ghostbusters: Spirits Unleashed
Ghostbusters: Spirits Unleashed
Ghostbusters: Spirits Unleashed
Megjelenés: 2022. October 18. (PC)
Műfaj: Akció
Fejlesztő: IllFonic
Hozzászólások: 7
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Johet, a predatoros is kiraly toluk! :)

Aki nem igy gondolja, az valoszinuleg nem volt eleg turelmes kitanulni az iranyitasat, az eszkoztara hasznalatat a predatornak a jatekban, vagy potaton probalta futtatni a jatekot, regi GTX 1060-asomon nekem sem ment mar annria szepen, mikor megvettem a jatekot anno. Predatorok is jol neznek ki a jatekban, + a palyak is jok nagyon, FireTeam sem rossz persze.

Persze lehet vki akarmekkora "predator-rajongo", ha kozben nincsen oda az online jatekert, vagy ezert a 4 VS. 1 jatekmodert
0
0
0
0
xCube avatar
@santakigyo: Nem értelek. Szerintem jó ötlet és a kivitelezés sem lesz rossz.
1
0
0
0
santakigyo avatar
@xCube: Egyéni dolog. Nekem nem jönnek be az ilyen játékok.
A Predatort beszereztem ingyen, de kb 6 meccs után töröltem.
Ebbe is azthittem lesz story mód, de sajnos nem...
0
0
0
0
xCube avatar
@santakigyo: Így már értelek. Alapvetően én sem vagyok nagy multis, azok az idők elmúltak. A legutolsó játék, amit sokat toltam multiban a Left 4 Dead 2 volt. Ez viszont felkeltette az érdeklődésemet a téma miatt, ha jó a kivitelezés, akkor nagyon érdekes meccsek alakulhatnak ki.
1
0
0
0
santakigyo avatar
@xCube: Igen, de gyanítom erre se sokat kell várni, hogy akciós /ingyenes legyen.
0
1
0
0
xCube avatar
@santakigyo: Ezt én sem látom máshogy.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció