Többé nem kerülhet kiadatlan hardver benchmarkja a Geekbench adatbázisába

Szerző: xoki | 2021. October 11. | hír | 1 hozzászólás

Több éven keresztül rengeteg kiadatlan processzor benchmarkját tekinthettük meg a Geekbench adatbázisában. Több tesztelő és mérnök is itt próbálta ki az új hardvereket, de az oldalhoz bárki hozzáférhet, és ez komoly szivárgásokhoz vezetett. Emiatt a Geekbench megváltoztatja a szabályzatát, és mostantól blokkolni fogja a kiadatlan hardverek eredményeihez történő hozzáférést.

A bevezetett változtatások miatt mostantól kiadatlan hardverek benchmark eredményei nem bukkannak majd fel a Geekbench adatbázisában. A tesztelőknek, OEM-eknek és mérnököknek átnyújtott ES (engineering sample) és QS (qualification sample) hardverek még mindig a gyártó tulajdonát képezik. Ezeket egy NDA aláírásával kaphatják kézhez, viszont még ez sem elég, hogy megakadályozzák az adatok feltöltését az olyan adatbázisokba, mint amilyen a Geekbench is.

Tehát mostantól biztosan kevesebb előzetes teljesítményadatról fog lehullani a lepel, legalábbis a Geekbench oldalán, de például a SiSoftware Sandra és az Ashes of the Singularity még nem folyamodott hasonló változtatásokhoz.

Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
MaximumGame avatar
Hát ez érdekes lesz, mert nem fogjuk tudni, mennyire pontosan a szívárogtatások !
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció