Menu
Több új Overwatch hősön is dolgozik a Blizzard
Szerző: xoki, 2016. december 22., hír

Hatalmas sikereket könyvelhet el a Blizzard új lövöldéje, az Overwatch. Legtöbb helyen csak pozitív dolgokat olvashatunk róla, ráadásul már valahol az év játéka díjat is elnyerte. Az idei évben is sok újdonsággal bővült a játék és ez jövőre sem fog változni. A Blizzard ismertette, mit is terveznek 2017-ben a játékkal kapcsolatban.

Először is bővülni fog a hősök száma, amelyeken már folynak a munkálatok. A fejlesztők elmondása szerint egyszerre több dolgon is dolgoznak, amelyek nem mindig jelennek meg. Ennek oka, hogy tesztelgetnek dolgokat és ha nem tetszik nekik a végeredmény vagy nem jön össze az, ami a tervben szerepelt, akkor az sose kerül be a játékba.
Új pályákra is számíthatunk az Oasison kívül. Az Oasis még a Blizzcon idején lett bejelentve, 2017 elején számíthatunk rá.
Bekerül majd a saját játékok keresése is, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy saját egyedi játékot hozzanak létre, amelyet aztán publikussá tehetnek, és így bárki csatlakozhat.
Várható még több kommunikációs lehetőség is, mint például választható rövid mondatok, kifejezések a gyors kommunikáció érdekében.
Végül pedig egy fejlettebb spectator módra is számíthatunk a jövő évben.

A fentiekről részletesebben Jeff Kaplan, az Overwatch vezető fejlesztője mesél az alábbi videóban.

Ajánló
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 1
Daventos avatar
2 éve | 2016. 12. 31. 23:12:46
#
Én is sok jót hallottam róla, és egy haver unszolására meg is vettem a leárazáson. Még elég kezdő vagyok, de azért lassan beleszokok :D Mindenesetre jó és élvezetes kis lövölde


Lite versions: