Több Silent Hill-játék is remake-et kaphat

Szerző: xoki | 2023. November 04. | hír | 14 hozzászólás

A Konami korábban hivatalosan is megerősítette, hogy elkészítik a PS2 egyik klasszikusának, a Silent Hill 2-nek a felújítását, de a legfrissebb információk szerint a kiadó több remake elkészítését is tervbe vette.

A vállalat negyedéves pénzügyi beszámolója részeként a Konami újdonsült információval szolgált a fejlesztés alatt álló címeiről. A MGS3: Snake Eater remake kapcsán kifejtették, hogy jelenleg szorgalmasan dolgoznak a Metal Gear Solid Δ: Snake Eateren, amely hűen újraalkotja a Metal Gear Solid 3: Snake Eater, a Metal Gear széria egyik legkedveltebb darabjának történetét, karaktereit és játékmenetét, miközben a grafikát is a modern elvárásokhoz igazítják.

Emellett úgy tűnik, a kiadó véletlenül megerősítette azt is, hogy több Silent Hill remake-et is kapni fogunk, ugyanis többes számot alkalmazva megemlítették a pszichológiai horrorjátékként népszerűvé vált Silent Hill sorozat remake-jeit és teljesen új részeit is.

A Konami egyelőre csak a Silent Hill 2 remake-jét erősítette meg, de ha a „remake” szót nem tévedésből használták többes számban, akkor valószínűleg további felújításokra is számíthatunk a Silent Hill 2 Remake megjelenése után.

Silent Hill 2 Remake
Silent Hill 2 Remake
Silent Hill 2 Remake
Megjelenés: TBA
Műfaj: Túlélő-horror
Fejlesztő: Bloober Team
Hozzászólások: 14
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
davejam avatar
A Sillent Hill és a Resident Evil őrők klasszikus :)
0
0
0
0
no avatar
https://www.youtube.com/watch?v=RijB8wnJCN0
micsoda zene
0
0
0
0
pcboy avatar
a négyet felújíthatnák
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Nah ez egy igazán jó hír, ha már jó játék nem jön..

Olcsóbb a remake pl. És tuti siker is lesz!
2
0
0
0
💬 10
santakigyo avatar
@MaximumGame: Ez is azt mutatja, hogy régen tudtak jó játékot készíteni.
3
0
0
0
no avatar
@santakigyo: Az a szomorú, hogy most is tudnának, csak nagyon sok esetben az a lényeg, hogy minél hamarabb kiadják, úgyis megveszik alapon...Persze vannak kivételek, de az már sajnos nagyon ritka. Tudnék egyébként ötleteket adni nekik, hogy melyik játéknak adjanak ki remastered verziót 😁
1
0
0
0
no avatar
@Stevensoon:
Az a szomorú, hogy most is tudnának, csak nagyon sok esetben az a lényeg, hogy minél hamarabb kiadják, úgyis megveszik alapon...


Lényegre tapintottál! Pont ez a baj hogy az optimalizálással is már csak a kiadás után foglalkoznak szinte. 😒
0
0
0
0
Petraaa avatar
@santakigyo: Persze régen tudtak, mert nem voltak ekkora igények. 1000x több munka van egy játékkal, mint régen. Nem volt ennyiféle hardver és sok mindent nem engedett meg a technológia. Azonban mostmár a határ a csillagos ég. Ebből adódik az is, hogy ki kell adni egy félig optimalizált játékot, mert a tervezett budget is véges, a gamerek háborognak, ha késik. Sok hiba akkor jön elő amikor a játékosok kezébe kerül a játék és azt tartom a legviccesebbnek amikor valaki háborog, de közben életében egy játékot sem vásárolt meg.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@Petraaa: Mindig az adott időszakot kell nézni. Régen az akkori követelményeknek ugyanúgy nehéz volt megfelelni.
Ugyanúgy voktak bugos, optimalizálatlan játékok. De mellette ottvannak azok amiket manapság eladnak mégegyszer.
Amit írtál szép és jó, de nem csak én gondolom az ellenkezőjét, sokan foglalkoztak már a témával, van aki a játék ipar hányatlásáról beszél már. (ami szerintem túlzás, mert azért a tucat címeket nem nézve akad 1-2 értelmesnek mondható cím).
0
0
0
0
no avatar
@MaximumGame: Ezzel azért nincs probléma szerintem. Pláne ha egy kicsit változtatnak a játék meneten is.
Amig egy játéknak csak 1 remake változata van, addig nincs gond. A probléma ott kezdődne ha a remake kapna még egy remaket.😂
0
2
0
0
santakigyo avatar
@JatekLabor: Pár év elteltével jönnek a remake változatot remastered változatai.
Most még vicces, annak is szántam, de van pár dolog amire álmomban se gondoltam volna még a 2000-s évek elején. Szóval bármi történhet itt még.
1
0
0
0
MaximumGame avatar
@santakigyo: Ott a Metro 1-2 kiadtak a javítást de Raytracing nincs benne...
0
0
0
0
tevepataharcos avatar
@MaximumGame: én csak egy remaster változatról tudok a reduxokról, de azok jóval a ray tracing előtt jelentek (2014) meg ezért nem is lehetett bennük ray tracing. Vagy jött ki azóta egy új verzió amiről nem tudnék?
0
0
0
0
MaximumGame avatar
@tevepataharcos: Nem sajnos nem, de ráférne egy ingyenes update a jatekoknak.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció