Több részletre is fény derült az ASUS ROG Ally X kapcsán

Szerző: xoki | 2024. May 20. | hír | 0 hozzászólás

Az ASUS hamarosan előáll a ROG Ally konzol frissített változatával, melynek végleges specifikációit egyelőre nem fedték fel. A ROG Ally X névre keresztelt változat állítólag a 2023-as modell továbbfejlesztett változata lesz, azonban a processzor és a képernyő nem változott.

Az ASUS ROG Ally X kizárólag Ryzen Z1 Extreme processzorral érkezik, tehát nem terveznek sima Z1-es változatot. Ez azt jelenti, hogy azok, akik 300-400 dollár körüli áron szerettek volna hozzájutni az újhoz, kénytelen lesznek a régivel beérni, ha továbbra is ennél az árkategóriánál maradnának.

Az ASUS eddig annyit árult el, hogy a ROG Ally X nagyobb akkumulátorral és több memóriával fog rendelkezni, azonban a pontos specifikációkat nem erősítették meg. Az akkumulátornak legalább 40%-kal nagyobbnak kell lennie, miközben a 24 GB és 32 GB memória lehetősége is fennáll. Utóbbi önmagában nagy hatással lehet az árra, és valószínűleg ezért fog többe kerülni az új modell.

MysteryLupin értesülése szerint a frissített kéziszámítógép 799 dollárba fog kerülni, ami 100 dollárral több, mint a meglévő változat. Figyelembe véve, hogy a képernyő és az APU azonos, ez viszonylag magas árnak számít a 2023-as modell 699 dolláros árcédulájához képest.

Az ASUS korábban már megerősítette, hogy az ASUS ROG Ally X-et a június 2-ai Computexen fogják hivatalosan bemutatni.

Hozzászólások
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Elfelejtett jelszóRegisztráció