Több neves kiadó is jelen lesz a Summer Game Festen

Szerző: xoki | 2022. June 06. | hír | 4 hozzászólás

Az idei E3 sajnos semmilyen formában nem lesz megtartva, szerencsére helyette a kiadók különálló, kisebb-nagyobb események keretein belül fogják népszerűsíteni meglévő, illetve új játékaikat. Geoff Keighley úgy tervezi, hogy a Summer Game Fest fogja átvenni az E3 helyét, és a frissen felfedett résztvevők alapján tényleg hasonló színvonalú játékbemutatóra számíthatunk, szóval remélhetőleg tényleg nem ér bennünket csalódás.

A Sony múlt heti State of Play streamje is a Summer Game Fest része volt. Ezenkívül Geoff Keighley 30 további kiadó jelenlétét ígéri, köztük az alábbiakkal: 2K, Activision, Atlus, Bandai Namco, Bloober Team, Capcom, Coffee Stain, Deep Silver, Devolver Digital, Digital Extremes, Dotemu, EA, Epic Games, Focus Entertainment, Frost Giant Studios, Level Infinite, Mediatonic, miHoYo, Netflix, PlayStation, Raw Fury, Samsung, Sega, Square Enix, Skybound Games, Steam, Studio MDHR, Tribecca Festival, Warner Bros. Games és Xbox.

A résztvevők egy részére számítani lehetett, de néhány meglepetés is akad. Például nem tudni, mivel készül az eseményre az Xbox, hiszen június 12-én saját bemutatóval (Xbox & Bethesda Showcase) is várják a rajongókat. A Steam jelenléte szintén furcsa, hiszen nem a Valve szerepel a listán, szóval tőlük valószínűleg nem várható semmilyen játékbejelentés.

A Summer Game Fest élő közvetítések sorából tevődik majd össze, vagyis egyes kiadók, például a Sony saját streamet tart a Summer Game Festtel kötött partnerség keretein belül. A fő eseményt Geoff Keighley június 9-én fogja megtartani, amelyen több kiadó is részt vesz majd.

Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
1.00-kor kezdődik a buli a netflixes cuccal.
0
0
0
0
Szabcsiadi avatar
Alig várom az idei elborult Devolver Digital eseményt :P
0
0
0
0
Liptik avatar
Egy új Tomb Raider nagyon kéne.
0
0
0
0
💬 1
Szabcsiadi avatar
@Liptik: Az új Tomb Raidert bejelentették már hogy készül, a kérdés hogy lesz e róla valami az idei bemutatók között 😄.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció